about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کسپراسکای، اسرائیل رتبه دوم دریافت بیشترین حملات فیشینگ در 3 ماهه دوم سال جاری را در اختیار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ گزارش جدیدی از شرکت امنیت سایبری کسپراسکای (Kaspersky) آمار فیشینگ در 3 ماهه دوم سال 2021 را نشان می‌دهد؛ در این گزارش، رژیم صهیونیستی در لیست کشورهایی با بیشترین تعداد حملات فیشینگ پس از برزیل در رتبه دوم قرار دارد. از 50.4 میلیون مورد شناسایی شده از سوی سیستم‌های کسپراسکای، 6.65 درصد مربوط به اسرائیل و در اراضی اشغالی است.

گزارش کسپراسکای نشان دهنده روش‌های عملیاتی توسعه یافته از سوی مجرمان سایبری است که توانستند راه‌های جدید و به خصوص قانع کننده‌ای برای سرقت اطلاعات و پول کارت اعتباری از کاربران پیدا کنند. یکی از رایج‌ترین انواع فیشینگ در 3 ماهه دوم امسال، کلاهبرداری از طریق پست بود که ظاهراً در میان تقاضای زیاد برای خدمات تحویل و بار سنگین روی این سیستم‌ها به دنبال شیوع همه‌گیری رخ داد.

به دلیل فاصله‌گذاری اجتماعی، بسیاری از مردم در سراسر جهان و البته در اراضی اشغالی نیز ترجیح می‌دهند خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام دهند و بیشتر به خدمات تحویل و پست متکی هستند. بنابراین آنها بیشتر به پیام‌های مربوط به بسته‌هایی که انتظار داشتند دریافت کنند پاسخ می‌دادند و متوجه نمی‌شدند که این پیام‌ها از منابع غیرقابل اعتماد و جعلی بودند. جنایتکاران از خدمات پستی محلی یا شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی جعل هویت و بر این واقعیت تکیه کردند که بسیاری از خریداران در ردیابی محموله‌های خود که هنوز به مقصد نرسیده بودند، مشکل داشتند.

پیام ارسال شده برای مخاطبین شبیه یک پیام معتبر از سرویس نامه پستی و شامل لینکی معتبر برای پیگیری بسته، پرداخت هزینه حمل و نقل یا عوارض گمرکی یا به‌روزرسانی آدرس محل تحویل محموله بود. اما در بسیاری از موارد، این یک پیام کاملاً جعلی در مورد محموله‌ای بود که وجود نداشت و فقط به منظور تزریق بدافزار در دستگاه مخاطب با هدف سرقت اطلاعات شخصی یا کارت اعتباری بود.

یکی از خطرات ذاتی ناشی از فیشینگ، مشکل زیاد در شناسایی آنها است. در بیشتر موارد، پیام‌های ارسال شده به کاربران پیام‌های رسمی از نهادهای مختلف به نظر می‌رسید و فرستنده پیام از نام و مشخصات رسمی این نهادها استفاده می‌کرد.

نوآم فرویموویچی (Noam Froimovici)، مدیرعامل کسپراسکای در سرزمین‌های اشغالی گفت :

«مجرمان سایبری دائماً از رویدادها و روندهای مختلف در سراسر جهان برای سرقت اطلاعات شخصی و پول سوءاستفاده می‌کنند و البته بیماری همه‌گیر کووید-19فرصت‌های زیاد حمله را برای آنها فراهم کرده است. فیشینگ یکی از راه‌های بسیار مؤثر برای انجام حملات سایبری موفق است، زیرا بر احساسات انسان تأثیر می‌گذارد و از اعتماد ما سوءاستفاده می‌کند. در اسرائیل، بسیاری از حوادث فیشینگ وجود داشت که از وابستگی همه ما به خریدها و محموله‌های آنلاین و انتظار دریافت بسته‌ها استفاده می‌کرد.»

فرویموویچی خاطرنشان کرد :

«بهترین کاری که کاربران می‌توانند انجام دهند این است که نسبت به هر پیام دریافتی، حتی با منبع معتبر و شناخته شده، مشکوک باشند. ما باید به دقت بررسی کنیم که آیا این پیام به درستی بیان شده است یا خیر، آیا منطقی است که چنین پیامی را دریافت کرده‌ایم؛ و آیا درخواست پیام منطقی است یا نه؛ و البته توصیه نمی‌شود روی پیوندها کلیک کنید یا فایل‌های پیوست را باز کنید. بنابراین به وب‌سایت فرستنده دسترسی پیدا کنید یا با فرستنده تماس بگیرید و جزئیات را در آنجا دریافت کنید.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.