about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

استیو وزنیاک از یوتیوب شکایت کرد

استیو وزنیاک، از بنیان‌گذاران شرکت اپل از یوتیوب به دلیل عدم اقدام جدی این شرکت برای جلوگیری از سوءاستفاده هکرها از نام وی در این پلتفرم و فریب کاربران به‌منظور دریافت بیت کوین شکایت کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان طبق آنچه در شکایت وزنیاک مطرح‌شده، برخی از هکرها ویدیوهایی را در یوتیوب منتشر و ادعا می‌کردند که وزنایک طرحی را اجرا کرده که بر مبنای آن، هرکسی که به آدرس‌های ارائه‌شده، بیت کوین ارسال کند، وزنیاک دو برابر آن را به‌حسابشان برگشت خواهد داد.
در بخش دیگری از متن شکایت آمده است که یوتیوب در برابر اقدام هکرها در تولید ویدیوها و تصاویر جعلی از استیو وزنیاک و دیگر چهره‌های مطرح دنیای فناوری، آنچنان که انتظار می‌رفت وارد عمل نشد و همین مسئله منجر به فریب کاربران و سرقت میلیون‌ها دلار از آن‌ها شد.
گفته می‌شود که علاوه بر وزنیاک، ویدیوهای جعلی دیگری نیز از ایلان ماسک، بیل گیتس و رابرت کیوساکی در این پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیو جهت فریب کاربران منتشرشده است. در این شکایت که به امضای وزنیاک و 17 نفر دیگر نیز رسیده، آمده است که یوتیوب از این موضوع مطلع بود و هیچ اقدامی را برای حذف و یا اطلاع به کاربران انجام نداده است.
بنابراین شکایت، این مسئله یعنی سکوت یوتیوب در برابر این هکرها، منجر به ضرر مالی کاربران این پلتفرم و همچنین ضربه زدن به اعتبار و وجهه وزنیاک و دیگر چهره‌های سرشناس دنیای فناوری شده است. ازاین‌رو، از دادگاه خواسته‌شده تا با صدور حکمی، جلوی خودسری‌های یوتیوب در اجازه دادن به هکرها را بگیرند و اجازه ندهند که این شرکت از طریق انتشار چنین ویدیوهایی، درآمدزایی کند.
بااین‌حال، سخنگوی یوتیوب در واکنش به این شکایت عنوان کرد: ما هرگونه سوءاستفاده از پلتفرم خود را به‌طورجدی دنبال می‌کنیم و به‌محض شناسایی هرگونه اقدامی که نقض قوانینمان باشد، به‌سرعت با آن برخورد می‌کنیم.
چند روز پیش نیز چنین اتفاقی در شبکه اجتماعی توییتر مشاهده شد که در جریان آن، حساب کاربری برخی از چهره‌های مشهور در این پلتفرم موردحمله هکرها قرار گرفت. این هکرها با انتشار پست‌هایی فریب‌دهنده، کاربران را به ارسال بیت کوین به‌حساب‌های خود ترغیب می‌کردند. در جریان این حمله، اکانت‌های متعلق به افرادی همچون باراک اوباما، جو بایدن، ایلان ماسک، بیل گیتس، کانیه وست و مایکل بلومبرگ در دسترس هکرها قرار گرفت.
توییتر اما برخلاف یوتیوب، تنها یک ساعت بعد از انتشار این خبر، اقدامات خود را برای جلوگیری از سوءاستفاده هکرها آغاز کرد و با اعمال محدودیت روی پست‌های حاوی آدرس حساب بیت کوین، مانع از قربانی شدن کاربران بیشتری شد. گفته می‌شود در جریان این اتفاق، حدود 120 هزار دلار به‌حساب بیت کوین هکرها واریز شد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.