about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

استقبال از برگزاری انتخابات الکترونیک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به ارسال نامه این شورا به وزارت کشور درباره انتخابات الکترونیک، گفت: چندی پیش نامه‌ای از سوی شورای نگهبان درباره چگونگی برگزاری انتخابات الکترونیک به وزارت کشور ارسال کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در نامه‌ای که پیرامون برگزاری انتخابات الکترونیک به وزارت کشور ارسال کرده‌ایم از آن‌ها خواسته‌ایم که در برگزاری انتخابات الکترونیک موارد امنیتی، خدشه وارد نشدن به صحت انتخابات و نیز دسترسی آسان رأی‌دهندگان به صندوق‌ها را مدنظر قرار دهند، افزود: هنوز پاسخی از وزارت کشور درباره انتخابات الکترونیک دریافت نکرده‌ایم.
سخنگوی شورای نگهبان، تصریح کرد: این شورا از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم به‌صورت الکترونیکی استقبال می‌کند، اما سازوکارهای قانونی و امنیتی آن باید فراهم شود.
کدخدایی اضافه کرد: جلسات کارشناسی بین وزارت کشور و شورای نگهبان درباره چگونگی برگزاری انتخابات الکترونیک به‌طور مستمر ادامه دارد.
براساس این گزارش، شورای نگهبان در راستای همکاری با وزارت کشور و به‌منظور بررسی چگونگی برگزاری انتخابات الکترونیک، نامه‌ای به وزارت کشور ارسال کرده و خواستار پاسخ‌های این وزارتخانه درباره راهکارهای برگزاری انتخابات الکترونیک شده بود.
پیش‌تر شورای نگهبان با الکترونیکی شدن احراز هویت رأی‌دهندگان موافقت کرده بود.
همچنین، کدخدایی با بررسی اشکالات تعرفه‌های رأی انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده در این شورا خبر داده بود.
شورای نگهبان در جلسه ششم مرداد امسال این نهاد با پیشنهاد وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در 29 اردیبهشت‌‌ماه سال آینده موافقت کرد.
همچنین وزارت کشور بنا به تقارن ایام خردادماه با ماه مبارک رمضان به شورای نگهبان پیشنهاد کرده بود که انتخابات ریاست‌جمهوری زودتر از موعد مقرر برگزار شود که شورای نگهبان با این پیشنهاد موافقت کرد.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.