about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

استفاده از Web Font برای مخفی کردن حملات فیشینگ

روش جدید نفوذگران در ساخت صفحات جعلی برای انجام حملات فیشینگ، این‌بار توسط فونت‌های مخصوص صفحات وب صورت می‌گیرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «زومیت»؛ نفوذگران تکنیک جدیدی را برای مبهم‌سازی کُدهای صفحات جعلی در طراحی حملات فیشینگ ابداع کرده‌اند و از Web Fonts به‌گونه‌ای استفاده می‌کنند که پیاده‌سازی و جایگزینی کُدهای رمزگونه مانند متن ساده به نظر می‌آید. هنگامی که مرورگر کُدهای صفحات جعلی را ترجمه می‌کند و برای کاربر نمایش می‌دهد، کاربر صفحه‌ای را مشاهده می‌کند که تنها برای دزدیدن اطلاعات شخصی طراحی شده است و کُدگذاری آن به‌گونه‌ای توسط توابع خاصی از جاوااسکریپت صورت می‌گیرد که تشخیص آن سخت است.

استفاده از جایگزینی کاراکترها به‌صورت رمزگونه، تکنیک جدیدی به‌شمار نمی‌آید و بازگردانی کُدها و متن‌ها به حالت اولیه توسط سیستم‌های خودکار سختی به همراه ندارد. اما نوآوری جدیدی که در این حملات به کار رفته، عدم استفاده از توابع جاوااسکریپت برای جایگزینی بوده و به‌جای آن، استفاده از کُدهای CSS است. این حمله فقط با استفاده از دو فونت woff و woff2 که با الگوریتم رمزنگاری base64 مخفی شده‌اند، صورت می‌گیرد. محققان توانایی تشخیص صفحات جعلی را کسب کرده‌اند که از فونت‌های خاص برای ترجمه شدن در مرورگر و نمایش به‌صورت متن ساده استفاده می‌کنند.

طبق گزارش محققان، فونت WOFF باید خروجی استانداردی از حروف الفبا را برای استفاده در صفحات وب فراهم سازد و انتظار می‌رود توانایی جایگزینی آن با هر یک از حروف الفبا به‌صورت کامل امکان‌پذیر باشد؛ اما مشاهده می‌کنیم در حمله‌ی فوق، متن مورد استفاده توسط این فونت در صفحه وجود ندارد ولی در مرورگر نمایش داده می‌شود. همچنین برای فریب بیشتر در این نوع از حملات فیشینگ، نفودگران از فُرمت SVG استفاده می‌کنند که می‌تواند ازطریق کُد، کاراکترهای مورد نظر روی مرورگر را به کاربر نمایش دهد و راه تشخیص را سخت‌تر کند.

این روش از ژوئن ۲۰۱۸ توسط نفوذگران در ابزارهای اتوماتیک مخصوص حملات Phishing مورد استفاده قرار گرفته است که محققان در ماه گذشته موفق به کشف آن شده‌اند. این نشان می‌دهد که ممکن است در گذشته فریم‌ورک‌های مخرب دیگری برای طراحی حملات فیشینگ این روش استفاده کرده‌ باشند.

Paragraphs
تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.