about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

استفاده از IoT برای کاهش آلودگی هوا در یونان

کارشناسان IoT در یونان موفق شدند تا از اینترنت اشیاء برای برطرف کردن معضل آلودگی هوا استفاده کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از وبگاه «iraniotforum»؛  آلودگی هوا در شهرهای یونان یکی از مشکلات زیست محیطی مهم در چند دهه اخیر بوده است. رشد سریع و برنامه‌ریزی نشده شهرها، نبود ساختارهای لازم و افزایش وسایل نقلیه موتوری مهم‌ترین دلایل افزایش آلودگی هوا در این کشور بوده است.

ارزیابی کیفیت هوا و اندازه‌گیری آلودگی عموماً به‌صورت سنتی و با سنسورهای نصب شده روی زمین انجام‌شده است. پیچیدگی‌های موجود در هر ناحیه و موانع فیزیکی معمولاً جمع‌آوری داده‌ها را سخت کرده و سبب افزایش هزینه‌ها و کاهش کارایی و عملکرد سیستم می‌شوند.

در راستای اندازه‌گیری مناسب آلودگی هوا اخیراً همکاری مشترکی میان یکی از دانشگاه‌های یونان و شرکت Libelium که از تأمین‌کنندگان مشهور تجهیزات و راهکارهای اینترنت اشیاء IoT در دنیاست، صورت گرفته است که در این طرح استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین  (UAV) برای تجسم 3 بعدی از آلودگی هوا در مناطق شهری، که در آن‌یک هواپیمای بدون سرنشین مجهز به سیستم حسگر بی‌سیم که از پلتفرم Libelpium WasMPote برای به دست آوردن اطلاعات در محل استفاده می‌کند،  معرفی‌شده است. هدف اصلی این پروژه ، اندازه‌گیری انتشار آلاینده‌های هوا و ایجاد یک ابزار برای تجسم سه‌بعدی از یک منطقه مشخص است. هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به سنسورها می‌توانند داده‌ها را تقریباً در هر نقطه‌ای از محور سه‌بعدی ارائه دهند.

در یک پایلوت از این پروژه در یک منطقه دانشگاهی خاص با استفاده از این UAV ها محل‌هایی که انتشار گاز CO2 در آنجا بیشتر از سایر نقاط بوده‌اند مشخص شده است و این اطلاعات در اختیار مسئولین قرار گرفته است تا ساماندهی‌های لازم را انجام دهند. بدین ترتیب هدف اصلی این پروژه یافتن که نقشه سه‌بعدی کامل از تمامی مناطق شهری دارای آلودگی بالا، یافتن مناطق پرخطر و برنامه‌ریزی برای ساماندهی این مناطق است.

تازه ترین ها
عدم
1405/07/02 - 10:39- آمریکا

عدم وجود مدارک از مداخله موفق خارجی در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا

بر اساس یک ارزیابی محرمانه جامعه اطلاعاتی آمریکا، هیچ مدرکی پیدا نشده است که نشان دهد یک کشور خارجی توانسته باشد با موفقیت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مداخله کند یا نتیجه انتخابات را تحت تأثیر قرار دهد.

شکایت
1405/07/02 - 10:36- آمریکا

شکایت استان بریتیش کلمبیا کانادا از اوپن‌اِی‌آی

استان بریتیش کلمبیا کانادا به دلیل نقش چت جی‌پی‌تی در تیراندازی مدرسه‌ای در تامبلر ریج، از اوپن‌اِی‌آی شکایت کرد.

هک
1405/07/02 - 10:33- جرم سایبری

هک وب‌سایت استخدامی اف بی آی توسط شاینی هانترز

دفتر تحقیقات فدرال آمریکا در حال بررسی یک نفوذ سایبری به پلتفرم استخدامی خود است؛ رخدادی که پس از آن گروه مجرم سایبری شاینی هانترز وب‌سایت استخدامی اف بی آی را دستکاری و ادعا کرد اطلاعات کارکنان فعلی و سابق و متقاضیان استخدام را سرقت کرده است.