about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

معاون وزیر ارتباطات از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح استفاده از پهپاد پستی برای حمل بسته‌های پستی سبک و کم وزن در زمان بحران خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ حسین نعمتی، با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای طرح استفاده از پهپاد برای حمل بسته‌های پستی در موقعیت‌های اضطراری و بحرانی در کشور اظهار داشت:

این طرح برای حمل بسته‌های سبک و زیر ۲ کیلوگرم با همکاری شرکت ملی پست و پژوهشگاه فضایی ایران در کیش به صورت آزمایشی امتحان شد.

وی با بیان اینکه در حال پیگیری و ارزیابی امور مرتبط با اجرای این طرح هستیم، افزود: هنوز نتایج قطعی این طرح به صورت ۱۰۰ درصد به دست نیامده است اما در صورتی‌که اطمینان از اجرای آن به ۱۰۰ درصد برسد، می‌تواند در زمان وقوع بحران و شرایط اضطراری به کمک ارسال مرسولات در کمترین زمان ممکن بیاید.

مدیرعامل شرکت ملی پست ادامه داد:

استفاده از پهپاد برای ارسال بسته‌ها و مرسولات پستی در دنیا نیز مرسوم است اما استفاده از این فناوری پرهزینه بوده و به همین دلیل برای کاربردی کردن آن باید هزینه فایده شود.

نعمتی با اشاره به وقوع سیل اخیر در مناطق مختلف کشور خاطرنشان کرد:

در صورت نهایی شدن، می‌توان از ظرفیت پهپاد پستی در مدیریت بحران و برای جابجایی مرسولات در محدوده شهرهای حادثه دیده استفاده کرد.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه برای مثال پهپاد پستی در کشوری مانند چین برای جابجایی مرسولات، کاربردی شده است، گفت:

این فناوری ظرفیت حمل بسته تا وزن ۲ کیلوگرم را دارد و برای ارسال بسته‌های کم وزن و سبک در کشور ما نیز می‌تواند کارآیی داشته باشد.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.