about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

استفاده از هوش منصوعی برای مقابله با داعش

وزارت دفاع آمریکا قصد دارد با همکاری بخش خصوصی از هوش مصنوعی برای شناسایی و مقابله با داعش استفاده کند

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با کمرنگ‌تر شدن مرز بین فناوری بین کسب و کارها و ارتش، پنتاگون با بخش خصوصی شروع به همکاری کرد تا کاربرد جدیدی از الگوریتم‌های هوش مصنوعی را معرفی بکنند که بتوان از آن در جهت جمع‌آوری اطلاعات مفید برای مقابله با داعش و دیگر گروه‌های تروریستی کمک کند.
ارتش آمریکا قصد دارد در طول 6 ماه آینده و قبل از پایان سال 2017 از الگوریتم‌های تجاری هوش مصنوعی برای دستیابی به هدف یاد شده استفاده بکند.
درو کوکار (Drew Cukor)، رهبر گروه «Algorithmic Warfare Cross Function Team»[fn]این گروه اخیراً توسط باب ورک (Bob Work)، معاون وزیر دفاع سابق آمریکا در دوره‌ی باراک اوباما ایجاد شد تا از هوش مصنوعی برای مرتب‌سازی داده‌های دیجیتالی، داده‌های اطلاعاتی  استفاده بشود.[/fn] گفت:

ما تا قبل از پایان سال جاری الگوریتم را در یک منطقه‌ی جنگی به کار خواهیم گرفت و تنها راه انجام این کار، همکاری با شرکای تجاری است.


کوکار در زمان برگزاری اجلاس «DefenseOne technology conference»، با اشاره به اینکه آن‌ها قصد ایجاد یک برنامه‌ی بلندمدت برای توسعه‌ی یک راه‌حل بی‌نقص را ندارند گفت: «بهترین فناوری‌های امروزی نیز برای دولت کافی است.»
وی معتقد است فناوری‌های تجاری امروزی می‌توانند با سامانه‌های تجاری یکپارچه بشوند.
وی ادامه داد:

ما در مورد 3 میلیون خط کد صحبت نمی‌کنیم؛ بلکه صحبت ما درباره‌ی 75 خط کد است که در معماری یک نرم‌افزار بزرگ‌تر قرار دارد. برنامه‌ای که هم‌اکنون نیز موجود بوده و برای جمع‌آوری داده‌ها از آن استفاده می‌شود.


ارتش آمریکا چندین دهه است که میلیاردها دلار روی ایجاد حسگرهای قوی‌تر برای جمع‌آوری داده‌های بیشتر، شبکه‌ای بهتر برای انتقال داده‌ها و استخدام نیروی انسانی متخصص برای بررسی و شناسایی اطلاعات مفید از بین حجم بی‌پایان داده‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند.
رهبر گروه یاد شده افزود: «نیروی کاری ما در مقدار عظیمی از داده‌ها غرق شده‌اند. انسان‌ها برای نگاه کردن به اطلاعات برای مدت‌زمان طولانی ساخته نشده‌اند.»
وی اشاره کرد تحلیلگران آمریکایی نمی‌توانند همه‌ی داده‌های جمع‌آوری شده را بررسی کرده و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از اطلاعات با ارزش از دست می‌روند.
برای مثال اسکات کری (Scott Currie)، مدیر ادغام مأموریت «NGA» در آژانس ملی اطلاعات مکانی (National Geospatial Intelligence Agency) گفت:

اگر ما گسترش ماهواره‌های امروزی را کاهش داده و به شیوه‌ی سابق، کار خود را ادامه بدهیم، باید بیش از 2 میلیون نفر دیگر را تنها برای تحلیل تصویر استخدام بکنیم.


کری ادامه داد: «به جای اینکه مردم بیشتری را درگیر مشکلات بکنیم، باید به سمت استفاده از خدمات، الگوریتم‌ها و یادگیری ماشینی پیش برویم؛ اما از آنجایی که خودمان نمی‌توانیم این کار را انجام بدهیم، در این زمینه به کمک صنعت نیاز داریم.»
بر اساس گزارش دیل ارماند (Dale Ormind)، مدیرکل تحقیقات در دفتر زیر دفاع گروه کوکار هم‌اکنون در سراسر بخش‌های مختلف وزارت دفاع در حال فعالیت هستند.
ارماند گفت: «ما با گروه کوکار همکاری می‌کنیم. ما در حال ترکیب تخصص‌های مختلف از سامانه‌ی آزمایشگاهی سراسر وزارت دفاع هستیم.»
کوکار اشاره کرد همان‌گونه که پنتاگون به بخش خصوصی نیازمند است و برعکس. در حالی که شرکت‌هایی مانند گوگل و تسلا روی توسعه‌ی خودروهای بی راننده کار می‌کنند و الگوریتم‌هایی را برای جلوگیری از برخورد با اشیا توسعه داده‌اند. این خودروها نیاز دارند تا از موانع، ماشین‌ها و ساختمان‌های اطراف خود مطلع شوند. هوش مصنوعی ارتشی نیز نیاز دارد تا بتواند تفاوت بین یک غیرنظامی و تروریست داعشی که سلاح به دست داشته و در پشت یک کامیون مخفی شده است را تشخیص یا اختلاف بین یک بیمارستان و مخفیگاه را تشخیص بدهد.
وی شرح داد پروژه‌ی Algorithmic Warfare روی مقابله با داعش تمرکز کرده است؛ اما نه برای شناسایی همه‌ی سلاح‌ها و خودروهای آن‌ها. وی معتقد است تنها 38 نوع از اشیا وجود دارند که نرم‌افزار باید بتواند آن‌ها را تشخیص بدهد.
از طرفی تولید یک هوش مصنوعی که بتواند تمام اشیا را از یکدیگر تشخیص بدهد بسیار مشکل است؛ زیرا هیچ تصاویر کاملی از تروریست‌ها وجود ندارد که بتوان آن را با نمونه‌های دنیای واقعی مقایسه کرد. در عوض روش‌های یادگیری ماشینی جدید می‌توانند هوش مصنوعی را با مقدار زیادی از داده‌های جهان واقعی تغذیه بکنند. این کار تا زمان فراگیری کامل مطلب با آزمون و خطا ادامه پیدا می‌کند. این عمل زمانی که انسان‌ها برای اطلاعات نشانه‌گذاری کرده باشند نیز سریع‌تر پیش می‌رود.
درو کوکار گفت: «الگوریتم‌های یاد شده نیاز به حجم عظیمی از داده‌ها داشته و ما فقط آن‌ها را نشانه‌گذاری می‌کنیم. بعضی از این برچسب‌ها باید توسط کارمندان دولت تعدادی نیز توسط شرکت‌های برچسب‌زنی اطلاعات خاص باید نصب بشوند.»
کوکار دلیل این که چرا دولت نیز باید در برچسب‌گذاری داده‌های ورودی به الگوریتم‌ها شرکت کند توضیحی ارائه نداد؛ اما احتمالاً این موضوع به علت داده‌های طبقه‌بندی شده‌ای است که تنها عده‌ای خاص به آن دسترسی دارند. همچنین نام هیچ‌یک از شرکت‌هایی که به طور خاص وظیفه‌ی برچسب‌زنی را دارند نیز ارائه نشد.
وی یا اشاره به این که پنتاگون هر چه سریع‌تر باید به هوش مصنوعی یاد شده دست پیدا کند، گفت: «من آرزو دارم روزی بتوان هوش مصنوعی را به سادگی خرید کاهو از خرده‌فروشی تهیه کرد. مکانی که می‌توان به آن وارد شد، کارت اعتباری را کشید و از آن بیرون آمد.»

تازه ترین ها
دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

هک
1403/10/23 - 10:26- جرم سایبری

هک حساب رسمی ایکس لایت‌کوین برای تبلیغ توکن جعلی سولانا ال تی سی

هک کردن حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ پروژه‌های جعلی یک روش رایج میان مجرمان سایبری است.