استفاده از هوش مصنوعی برای مقابله با کووید-19 در امارات
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته رؤسای آموزش و بهداشت اماراتی، استفاده از هوش مصنوعی در امارات متحده عربی به دلیل همهگیری ویروس کرونا در بخشهای بهداشت و درمان و آموزش سرعت گرفته است.
عمر بن سلطان العلما (Omar Bin Sultan Al Olama)، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در حوزه هوش مصنوعی در گفتگو با یورونیوز در یکی از بزرگترین رویدادهای هوش مصنوعی گفت که هوش مصنوعی همه چیز است. همهگیری در واقع یک هدف متحرک محسوب میشود که به سرعت در حال گسترش است. نقاط تماس زیادی وجود دارند، بنابراین شما نمیتوانید از مردم بخواهید که از طریق دادهها تغییراتی ایجاد کنند تا متوجه شوند که چگونه اوضاع در حال تغییر است. بنابراین کارهای زیادی با استفاده از هوش مصنوعی برای شبیهسازی، درک، گسترش هوش مصنوعی و ایجاد راهبردهایی برای مهار شیوع ویروس کرونا وجود دارند.
در این رویداد، شریف بشاره (Sherif Beshara)، مدیر عامل بیمارستان آمریکایی دبی اعلام کرد که از چگونگی کمک هوش مصنوعی به پیشبینی تقاضای پزشکی در طول همهگیری شگفتزده شده است.
بشاره خاطرنشان کرد :
«من اولین جلسهای را به یاد میآورم که در کمیته بحران شرکت کردیم و اینکه چگونه همه بخشهای خصوصی واقعاً از کاربرد هوش مصنوعی بهوسیله دولت تعجب کردند. آنها پیشبینیهای خود را به ما ارائه دادند و به روشنی در مورد تعداد موارد وارد شده به دبی و امارات صحبت کردند.»
وی همچنین در گفتگو با یورونیوز در مورد استفاده از جراحان روباتیک مجهز به هوش مصنوعی توضیح داد که بیمارستان آمریکایی دبی از آن در طول همهگیری برای کاهش عوارض و از بین بردن عفونت در جراحی استفاده میکند. بشاره افزود :
«جراحی رباتیک ما روی 105 بیمار بسیار خطرناک در طول همهگیری کرونا انجام شد و عفونت و عوارض جراحی به صفر رسید.»
با توجه به یادگیری و آموزش از راه دور به دلیل شیوه بیماری کووید-19، که آینده آموزش را تغییر میدهد و بهوسیله هوش مصنوعی هدایت میشود، بسیاری کارشناسان بر این باورند که لمس انسان در آموزش و پرورش غیر قابل تعویض است و این فناوری فقط میتواند آموزش کلاس را تقویت کند و جایگزینی برای آن محسوب نمیشود.
عبدالله الکرم (Abdulla Al Karam)، رئیس اداره دانش و توسعه انسانی (KHDA) دبی در مورد تغییر به سمت آموزش الکترونیکی ناشی از همهگیری اظهار داشت :
«من فکر میکنم این امر واقعاً تدریس را به عنوان یک حرفه و آنچه قرار است باشد، دوباره ساخت.»