about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اعطای اینترنت بدون فیلتر به هات‌گرام و تلگرام طلایی اثبات کرد مردم با یک رفتار معنادار، فیلترشکن ایرانی را به فیلترشکن خارجی ترجیح داده‌اند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان: عبدالصمد خرم‌آبادی در صفحه شخصی خود در پیام‌رسان سروش نوشت: اگرچه اعطای اینترنت بدون فیلتر به هات‌گرام و تگرام طلایی به‌منظور دور زدن فیلتر تلگرام ضربه سختی به پیام‌رسانهای داخلی وارد کرد اما این واقعیت را نیز اثبات کرد که بیش از 30 میلیون کاربر ایرانی با علم به داخلی بودن نرم‌افزار "هات‌گرام و تلگرام طلایی" به آنها مراجعه کرده‌اند و در واقع با یک رفتار معنادار فیلترشکن ایرانی را بر فیلترشکن خارجی ترجیح داده‌اند.

بررسی آمار ترافیک درگاه بین‌المللی اینترنت کشور بیانگر این واقعیت است که بعد از فیلتر تلگرام تنها ده درصد از حجم داده‌های موجود تلگرام از طریق فیلتر‌شکن‌های خارجی بازدید شده‌اند. این آمار نشان می‌دهد که مشکل کاربران ایرانی در مراجعه به پیام‌رسانهای خارجی مشکل امنیتی نیست. مردم علی‌رغم تبلیغات گسترده دشمن به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران کاملاً اعتماد دارند و نرم‌افزارهای داخلی را بر خارجی ترجیح می‌دهند.

این رفتار مردم یک پیام برای مسئولین فضای مجازی کشور دارد و آن این است که؛ "به‌جای سرمایه گذاری برای دسترسی کاربران ایرانی به پیام‌رسانهای خارجی همه تلاش خود را برای بالا بردن کیفیت پیام‌رسانهای داخلی به‌کار گیرید!".

اگر سرمایه گذاری‌ای که دولت به‌روی فیلترشکن هات‌گرام و تلگرام طلایی انجام داد, صرف پیام‌رسانهای داخلی می‌شد, امروز به‌جای اینکه شاهد مهاجرت 40درصدی کاربران تلگرام به پیام‌رسانهای داخلی باشیم شاهد مهاجرت 90درصدی آنها بودیم. در عین حال دشمن به داده‌های عظیم (big data) ما دسترسی نداشت و از شر استثمار و استعمار نوین شبکه‌های اجتماعی خارجی در امان بودیم.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.