about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مقامات روسیه قصد دارند دوربین‌های تشخیص چهره در اتوبوس‌های برقی نصب کنند. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت دولتی «Mosgortrans» روسیه تا پایان سال 2020 در نظر دارد اتوبوس‌های برقی پایتخت این کشور را به 1.8 هزار دوربین نظارتی با قابلیت تشخیص چهره تجهیز کند. 

برای این منظور قراردادی به ارزش 76.6 میلیون روبل با شرکت «Service Center Transtelematika» منعقدشده است که قرار است دوربین‌های با نرم‌افزارهای مخصوص ساخت شرکت Byterg روسیه را در اتوبوس‌ها نصب کند. 

بنابرگزراش روزنامه کامرسانت مسکو، در این اقدام از محصولات سه شرکت روس به نام‌های VisionLabs ،NtechLab و Tevian برای تشخیص چهره استفاده خواهد شد. 

چنین محصولاتی قرار است در ترامواهای مدل «Vityaz-M» مسکو نیز که نیازمند 2.3 هزار دوربین نظارتی هستند، به کار گرفته شوند. اواخر سال 2019 شمار ترامواهای مدل جدید در پایتخت روسیه به بیش از 300 دستگاه رسید. قرار است در ترامواها کامپیوترهای سفری نیز تعبیه کنند. 

مقامات روسیه پیمانکاران نصب دوربین‌های تشخیص چهره در اتوبوس‌های برقی و ترامواهای جدید مسکو را تعیین کرده‌اند و برای نصب 990 مجموعه دوربین نظارتی در ترامواهای جدید و اتوبوس‌های برقی 265.6 میلیون روبل هزینه خواهند کرد. این محصولات برای تجزیه‌وتحلیل تعداد مسافرانی كه در يك ساعت و در یک‌جهت مشخص جابجا می‌شوند و نیز شناسایی متخلفان به کار گرفته خواهند شد. 

نیکولای لیخکودیموف، رئیس شرکت «KPMG» در روسیه و شرکت‌های مستقل هم‌سود در این خصوص اعلام کرد برای شناسایی افراد، شهرداری می‌بایست به اطلاعات شخصی شهروندان مسکو و چهره‌های دیجیتال آن‌ها دسترسی داشته باشد که بر اساس قوانین جاری، نقض قانون به‌حساب می‌آید. ضمن اینکه پایگاه داده جامعی از اطلاعات بیومتریک شهروندان نیز وجود ندارد. 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.