about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

استفاده از شبکه مش در ارتباطات روبات ها

نیروی زمینی آمریکا در حال طراحی نسل جدیدی از روبات‌ها است که به منظور تقویت ارتباطات و امنیت آن از شبکه‌ی مش بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نوعی از روبات‌های نسل آینده‌ی نیروی زمینی آمریکا که برای مقابله با خطرات انفجاری طراحی شده است، برای بهبود ارتباطات، دسترسی سربازان به اطلاعات حسگرها و داشتن کنترل بهتر در میدان جنگ، از شبکه‌ی مش1 (Mesh) استفاده می‌کنند.
روبات مذکور «توسعه‌ی سامانه روباتیک حمل و نقل انسان 2» (2MTRS Inc II) نام داشته و یک روبات با ابعاد متوسط است که قابلیت شناسایی و مقابله را با خطراتی مانند مواد منفجره، شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای (CBRN) دارد.
روبات یاد شده به صورت ماژولار طراحی شده و می‌توان با توجه به شرایط و مأموریت‌های مختلف، به سرعت اجزای آن را تغییر داد. نیروی زمینی آمریکا در اکتبر گذشته قراردادی را به ارزش 100 میلیون دلار با شرکت آمریکایی «اندور روباتیک» (Endeavor Robotics) امضا کرد تا به تولید بستر مورد نیاز آن بپردازند. بر اساس اطلاعات ارائه شده 1200 عدد از روبات‌های مذکور در شبکه‌های مش فعالیت خواهند کرد.
شبکه‌های مش امکان برقراری ارتباطات در محیط‌های شهری و تونل‌ها را فراهم می‌کند. اندور از رادیوهای هوشمند «Persistent Systems MPU5» در روبات‌های یاد شده استفاده می‌کند. این رادیوهای هوشمند هم‌اکنون نیز توسط واحدهایی نظامی مانند «گروه‌های پشتیبانی از شهروندان گارد ملی» (National Guard’s WMD Civil Support Teams) به کار گرفته می‌شود. این ابزار برای امنیت بیشتر و الگوریتم رله‌ی موج شرکت یاد شده از ویژگی‌های یکپارچه‌ی سیستم‌عامل اندروید بهره می‌گیرد تا پهنای باند و تأخیر شبکه‌ی مش را کاهش بدهد.
تام فراست (Tom Frost)، مدیر اندور روباتیک توضیح داد به منظور داشتن بهترین رمزنگاری و قابلیت ارتباطی موجود در بازار تصمیم به استفاده از ابزار یاد شده گرفتند. آن‌ها متوجه شدند در نبردهای آینده روبات‌هایی با وزن‌های حدودی 2 تا 225 کیلوگرم نیاز دارند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. به‌علاوه سربازان باید قابلیت کنترل و جابه‌جایی مدیریت بین آن‌ها را داشته باشند.
 نیکولاس نایوتی (Nicholas Naioti)، معاون مدیر بخش توسعه تجارت پرسیستنت سیستمز با اشاره به سناریوی یک میدان نبرد که شبکه‌ی مش در آن به کار رفته است، گفت:

یک گروه می‌تواند مجموعه‌ای از راه‌حل‌ها را مانند استقرار شبکه‌ی وسایل نقلیه بی راننده خودران در تونل‌ها به کار بگیرد. در همین هنگام پهپادها به صورت زمان واقعی به شناسایی محیط پرداخته و داده‌ها را در سراسر یک شبکه با مقیاس بالا برای افراد حاضر در خودروها یا مرکز فرماندهی و کنترل ارسال می‌کنند.

وی اشاره کرد با وجود این در سامانه‌های قدیمی هر ابزار تنها توسط یک فرد مدیریت می‌شد.
وزارت دفاع آمریکا قصد دارد راه‌هایی را برای به‌کارگیری شبکه‌های مش برای چندین سال در نظر بگیرد. در اسنادی مانند «شکل‌دهی به شبکه‌ی نیروی زمینی در 2025 تا 2040» (Shaping the Army Network: 2025-2040) توضیح داده می‌شود، گره‌های شبکه‌های مش امکان مقاومت در برابر جنگ الکترونیک و تهدیدات سایبری را فراهم می‌آورد.
عملکرد روبات‌های موردبحث هنوز در مرحله تاکتیکی قرار دارد؛ اما پیشرفت‌های حاصل شده نشان می‌دهد چنین سامانه‌هایی یک‌قدم به واقعیت نزدیک‌تر شده‌اند.

_________________________________

1- در شبکه‌ی مش هر گرهی شبکه به عنوان یک مسیریابی مستقل عمل می‌کند.

2- The Man Transportable Robotic System Increment II

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.