about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

استفاده از تلگرام همچنان ادامه دارد

بررسی‌های صورت گرفته در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران گویای آن است که با وجود فیلترینگ، همچنان بیش از 47 درصد کاربران از تلگرام استفاده می‌کنند و در ماه‌های گذشته میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی کاهش چشمگیری داشته است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ طبق نتایج بررسی‌های صورت گرفته در مهر ماه1397، ۶2.۵ درصد از پاسخگویان اعلام کردند قبل از فیلتر تلگرام از این پیام‌رسان استفاده می‌­کردند. نکته جالب توجه این که در نظرسنجی خرداد ماه این مرکز نیز۶2.۴ درصد پاسخگویان گفته بودند قبل از فیلتر از تلگرام استفاده می‌­کردند. بر اساس نتایج این نظرسنجی در حال حاضر و با گذشت حدود پنج ماه از فیلتر تلگرام ۴7.3 درصد از کل پاسخگویان اعلام کرده­‌اند همچنان از تلگرام استفاده می‌­کنند که این عدد نسبت به خرداد ماه تقریباً ثابت مانده است. بر اساس نتایج این نظرسنجی زنان و مردان تقریباً به یک میزان از تلگرام استفاده می­‌کنند.

همچنین نتایج نظرسنجی نشان می­‌دهد استفاده از واتس‌آپ بعد از فیلتر تلگرام افزایش یافته، این عدد بر اساس نظرسنجی ملی ایسپا در نیمه فروردین ماه سال جاری قبل از فیلتر تلگرام12 درصد بوده اما در خرداد و مهر ماه به ترتیب 2۵ درصد و 30.1 درصد بوده است. میزان استفاده از اینستاگرام بعد از فیلتر تلگرام رشد صعودی داشته و از 17.7 درصد در فروردین ماه سال جاری به 32.2 درصد در خردادماه رسیده بود اما این عدد طبق نتایج اخیر ایسپا از خرداد تا مهر نسبتاً ثابت مانده است.

از طرف دیگر میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی داخلی از خرداد ماه تا مهر ماه کاهش یافته است؛ پیام‌رسان "سروش" که در فروردین ماه قبل از فیلتر تلگرام، حدود 2 درصد عضو داشته است در خرداد ماه و بر اساس نتایج نظرسنجی ملی ایسپا به 13.۵ رسیده بود اما در مهرماه سال جاری این مقدار به ۴.3 درصد رسیده است، "ایتا" از 2.9 درصد به0.9 درصد، "آی‌گپ" و "بله" هرکدام از 2.۵ و 1.8درصد به 0.4 درصد، "گپ"  از 1.۴ درصد به 0.2 درصد، "بیسفون" و "ساینا" از 0.6 درصد هرکدام به 0.1 درصد رسیده اند.

همچنین 36.3 درصد پاسخگویان اظهار کرده‌اند در حال حاضر از هیچ کدام از شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنند. به عبارت دیگر در حال حاضر 63.7 درصد پاسخگویان اعلام کرده­‌اند حداقل عضو یکی از شبکه­‌های اجتماعی مجازی هستند.

طرح نظرسنجی «بررسی مسائل روز کشور از منظر افکار عمومی مردم ایران» در مهرماه 1397 با پرسشگری از 1281 نفر از افراد بالای 18 سال به بالای کشور به شیوه تلفنی انجام شد و بخشی از طرح مذکور به میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی اختصاص داشته است.

تازه ترین ها
شبیخون
1405/07/19 - 13:54- امنیت تلفن همراه

شبیخون بدافزارهای پیش‌نصب‌شده به دستگاه‌های اندروید ارزان‌قیمت

به گفته محققان، هزاران دستگاه اندروید ارزان با بدافزار از پیش نصب شده آلوده شدند.

عدم
1405/07/19 - 13:50- آمریکا

عدم آمادگی سازمان‌های فدرال آمریکا در مقابل خطرات امنیت سایبری

دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده هشدار داد که سازمان‌های فدرال برای خطرات امنیت سایبری ناشی از رایانه‌های کوانتومی آینده آماده نیستند.

تقویت
1405/07/19 - 12:34- هوش مصنوعي

تقویت نژادپرستی سیستماتیک توسط هوش مصنوعی

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند نژادپرستی سیستماتیک را تقویت کند.