about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

یک گروه هکری از بدافزار ShadowPad در حمله به سیستم‌های کنترل صنعتی استفاده کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان آزمایشگاه کسپرسکی حملات یک گروه هکر ناشناس چینی را کشف کردند که روی سازمان‌های مخابراتی، تولیدی و حمل‌ونقل پاکستان، افغانستان و مالزی متمرکز بوده است.

محققان واکنش به رخدادهای رایانه‌ای کسپرسکی اواسط اکتبر 2021 آلوده سازی فعال سیستم‌های کنترل صنعتی پاکستان ازجمله رایانه‌های مهندسی در سیستم‌های مدیریت ساختمان با در پشتی شدوپد (ShadowPad) را کشف کردند.

این موج از حملات شناسایی‌شده شدوپد ازمارس 2021 آغازشده و برای کسب دسترسی اولیه به سیستم‌های برخی از سازمان‌های هدف از آسیب‌پذیری CVE-2021-26855 مایکروسافت اکسچنج استفاده‌شده است. 

در طول تحقیقات، ابزارها و فرامین دیگری نیز کشف شدند که پس از آلودگی اولیه توسط مهاجمان مورداستفاده قرارگرفته است. 

از مارس تا اکتبر 2021، در پشتی شدوپد تحت پوشش فایل mscoree.dll که توسط برنامه قانونی AppLaunch.exe راه‌اندازی می‌شود، در رایانه‌های هدف بارگذاری شده است. 

مهاجمان برای راه‌اندازی شدوپد از متد هایجک دی‌ال‌ال (DLL hijacking) در ابزار قانونی OLE-COM (OleView) بهره برده‌اند. پس از آلودگی اولیه، مهاجمان دستورات را به‌صورت دستی و سپس به‌صورت خودکار ارسال نموده‌اند.

اهداف نهایی این کمپین ناشناخته باقی‌مانده است، اما محققان کسپرسکی احتمال می‌دهند هدف مهاجمان جمع‌آوری اطلاعات بوده است. به باور آن‌ها، فعالیت هکرها ادامه خواهد داشت و در آینده می‌توان منتظر کشف قربانیان جدید حملات این بدافزار و اپراتورهای آن در کشورهای مختلف بود.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.