about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

استفاده از اپلیکشن‌های بومی در روسیه فقط در تعاملات کاری خواهد بود. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه اعلام کرد استفاده از اپلیکیشن‌های روس فقط در ارتباطات و تعاملات کاری خواهد بود و غیر از سازمان‌های بودجه‌ای این ابتکار عمل شامل دیگر سازمان‌ها یا شهروندان نمی‌گردد. 

دولت روسیه در نظر دارد سازمان‌های بودجه‌ای را ملزم به استفاده از پیام‌رسان‌ها، ایمیل و سرویس‌های ویدئوکنفرانس روسی نماید. 

بر طبق گزارش روزنامه کامرسانت مسکو، در برنامه اقدامات طرح دولتی «زمینه‌سازی برای توسعه صنعت فناوری اطلاعات» که وزارت ارتباطات آن را به دولت ارسال کرده گفته شده است تا فوریه سال 2022، این ابتکار عمل شامل مدرسان مدارس و آموزشگاه‌های عالی نیز خواهد شد تا آن‌ها بتوانند با اولیاء، دانش آموزان و دانشجویان فقط از طریق سرویس‌های فناوری اطلاعات روس ارتباط برقرار کنند. 

طرح مورداشاره توسعه سرویس‌های تبادل سریع داده‌ میان سازمان‌ها ازجمله پست الکترونیک، مسنجرها، سرویس‌های ویدئوکنفرانس، مدیریت اسناد الکترونیک، مدیریت وظایف، مأموریت‌ها و پروژه‌ها را مدنظر قرار داده است.  

قرار است وزارت ارتباطات روسیه تا دسامبر 2021، یک چارچوب قانونی برای انتقال کارکنان سازمان‌های دولتی و سازمان‌های بودجه‌ای به پلتفرم دولتی «حمایت از ارتباطات کاری: ایمیل، مسنجرها، سرویس‌های ارتباطات ویدئوکنفرانس» تدوین نماید.

انگیزه مقامات روس از این اقدام حفظ داده‌های اداری و اطلاعات شخصی شهروندان است. آن‌ها معتقدند در ارتباطات از طریق پست الکترونیک، چت‌ها و کنفرانس‌های ویدیویی و صوتی گروهی این داده‌ها و اطلاعات ردوبدل می‌شوند. 

به‌این‌ترتیب، لازم است از داده‌های مربوطه محافظت‌شده و عدم دسترسی غیرمجاز به آن‌ها تضمین شود. در حال حاضر، چنین ارتباطاتی عمدتا به‌صورت رایگان از طریق سرویس‌های ابری خارجی که امنیت لازم اطلاعات ارسالی را فراهم نمی‌کنند‌، انجام می‌شود.

ابتکار عمل استفاده از اپلیکیشن‌های بومی در روسیه در حالی مطرح‌شده که چندی پیش شرکت زوم دسترسی سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی روسیه و کشورهای مستقل هسمود را به سرویس ویدئو کنفرانس خود محدود کرده است. 

در پی این اقدام مقامات روس از جمله نیکولای موراشوف، معاون مرکز ملی هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای روسیه و ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات این کشور، جایگزینی برنامه زوم را امری ضروری قلمداد کردند. 

منبع:

تازه ترین ها
تأکید
1405/07/15 - 15:22- آسیا

تأکید کویت بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری

شرکت زین کویت گفتگوها پیرامون حکمرانی هوش مصنوعی و امنیت سایبری را در نشست سایبری پیش برد.

ایجاد
1405/07/15 - 15:04- آسیا

ایجاد مرکز تاب‌آوی سایبری در امارات

شورای امنیت سایبری امارات و شرکت «SCC» با هدف ایجاد مرکز تاب‌آوری سایبری مشارکت کردند.

گسترش
1405/07/15 - 14:48- آسیا

گسترش همکاری‌های سایبری آذربایجان و بریتانیا

دو کشور آذربایجان و بریتانیا با هدف گسترش همکاری‌های سایبری، دیجیتال و هوش مصنوعی با یکدیگر گفتگو و تبادل نظر کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.