about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فوجیتسو با همکاری موسسه فناوری ژاپن (Tokyo Institute of Technology)، موفق شدند با استفاده از امواج میلی‌متری، در فاصله‌ی 10 سانتی‌متری، به سرعت 56 گیگابیت در ثانیه دست پیدا کنند.
در این فناوری از تراشه‌ی سیماس (CMOS)، استفاده شده است که توانایی پردازش سیگنال‌هایی با طیف 72 تا 100 گیگاهرتز را دارد. این تراشه تقویت کننده، ترکیب و تفکیک‌کننده‌ی امواج و دیگر اعمال فرستنده و گیرنده‌های رادیویی را یکپارچه می‌کند. این تراشه دو ورودی دریافت کرده و خروجی آن‌ها را روی پهنای باند 10 گیگاهرتزی برای طیف فرکانسی 20 گیگاهرتز آمده می‌کند.
با وجود این‌که فاصله‌ی 10 سانتی‌متر زیاد به نظر نمی‌رسد؛ شرکت فوجیتسو اعلام کرد قصد دارد این فناوری را تا قبل از سال 2020 و شروع استفاده از نسل پنجم اینترنت همراه (5G)، برای عرضه به بازار آماده کند.
تعدادی از شرکت‌های فناوری اطلاعات به توسعه فناوری‌های ارتباطات بی‌سیم با استفاده از امواج میلی‌متری روی آورده‌اند. امواج میلی‌متری طیف فرکانسی 30 تا 300 گیگاهرتز را پشتیبانی می‌کند. فاصله‌ی پشتیبانی شده توسط این امواج از نسل چهارم (4G) و انرژی موردنیاز ارسال آن‌ها بسیار کمتر است.

 

 

تازه ترین ها
درخواست
1405/07/04 - 13:02- آسیب پذیری

درخواست کایت وورکس از مشتریان برای خاموشی موقت پلتفرم

شرکت نرم‌افزاری کایت وورکس از مشتریان خود خواسته است به‌دلیل دریافت اطلاعات تهدید معتبر از نهادهای اطلاعاتی فدرال آمریکا، در یک بازه شش‌ساعته در روز شنبه، سیستم‌های خود را خاموش کنند.

اقدام
1405/07/04 - 12:50- آفریقا

اقدام جدی علیه استفاده تروریستی از فناوری‌های نوظهور در آفریقا

شورای صلح و امنیت اتحادیه آفریقا خواستار اقدام جدی قاره‌ای علیه استفاده تروریستی از فناوری‌های نوظهور و پلتفرم‌های دیجیتال شد.

گزارش
1405/07/04 - 12:40- جرم سایبری

گزارش جدید از سرقت داده توسط شرکت فناوری سلامت

شرکت فناوری سلامت آسترانا این هفته به نهادهای نظارتی آمریکا هشدار داد که یک حمله سایبری اخیر باعث افشای اطلاعات محرمانه این شرکت شده است.