about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

استرالیا و ایجاد امنیت فناوری اطلاعات

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ دولت استرالیا در برابر نفوذهای امنیتی مرتبط با فناوری اطلاعات موضع مشخصی گرفته است. بنا بر برخی گزارش‌ها دولت این کشور به دنبال بهبود امنیت فناوری اطلاعات است. در میزگردی که به تازگی با حضور معاون نخست‌وزیر استرالیا، کریستین پورتر (Christian Porter)، برگزار شد، خبر انتشار جدیدترین راهبرد امنیت فناوری اطلاعات استرالیا اعلام شد. همچنین شرکت‌کنندگان در این میزگرد تصریح کردند که ۹۲ درصد از نفوذهای سایبری از خارج از استرالیا بوده است. شرکت خدماتی دلویته (Deloitte) در استرالیا در این میزگرد افزود در این میان ۵۵ درصد از افراد مهاجم خارجی به گروه‌های مجرمانه‌ی سازمان‌یافته تعلق داشتند، درحالی‌که ۲۱ درصد از مهاجمان جزو گروه‌های مجرمانه‌ی دولتی بودند. همچنین ۳ درصد از مهاجمان جزو اکتیویست‌ها و ۱ درصد، کارمندان قبلی یک سازمان، نهاد یا وزارتخانه بودند. در مقابل فقط ۱۴ درصد از نفوذهای امنیتی توسط مهاجمان داخلی صورت گرفته و ۷۵ درصد نیز به دلیل دسترسی سارقان یا به دلیل ضعف گواهینامه‌های امنیتی بودند.
همچنین پورتر افزود که این میزگرد می‌تواند شروعی باشد تا تحقیق، تجارت و منافع دولت همگی در یک نقطه‌ی واحد با هم جمع شوند تا از این راه سرعت پاسخگویی به مشکلات افزایش یابد.
در مورد شرکت خدماتی دلویته باید گفت که این شرکت طیف وسیعی از خدمات را ارائه می‌دهد؛ مانند خدمات مالی، حسابرسی، اقتصادی و مالیاتی.
نکته‌ای که باید آن را نیز متذکر شد این است که استرالیا و انگلیس اخیراً درصدد افزایش قدرت خود در تجارت و اقتصاد مخصوصاً تجارت دیجیتال هستند و در این راستا سرمایه‌گذاری‌های متخلفی انجام می‌دهند.

 

تازه ترین ها
قالیباف
1405/06/22 - 12:30- هوش مصنوعي

قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی، قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را برای اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد.

حمایت
1405/06/22 - 11:19- اروپا

حمایت مجلس اعیان بریتانیا از استراتژی دارایی‌های دیجیتال

مجلس اعیان بریتانیا از اصلاحیه مربوط به استراتژی دارایی‌های دیجیتال حمایت کرد.

ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.