استرالیا رتبه دوم دفاع سایبری را در اختیار دارد
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کارشناسان اندیکشده دفاعی موسسه سیاستهای راهبردی استرالیا، معتقدند این کشور در میان کشورهای آسیا اقیانوسیه، بهترین پاسخها را بر اساس توانمندیها و ابزار موجود به تهدیدات سایبری داده است. طبق گزارش سالانه این مرکز، کشورهای منطقه از نظر سیاستهای سایبری در پاسخ به تهدیدات رشد کردهاند و در میان 25 کشور، ژاپن نیز با کسب رتبه دوم در کنار استرالیا قرار دارد. تنها ایالاتمتحده که معتقد است سال گذشته روسیه در انتخابات ریاست جمهوریاش نفوذ کرده است، بالاتر از استرالیا و در مکان نخست جای دارد.
در این گزارش آمده است که انتصاب مقام سایبری بهعنوان یک مقام دولتی، توسط توبیاس فیکین (Tobias Feakin) و مشخص کردن نقش آن در مشورت دادن به نخستوزیر در زمینه امنیت سایبری در مأموریتها، تصمیماتی بودند که منجر به کسب رتبه دوم استرالیا شد. درحالیکه این افراد باعث پیشرفت امنیت سایبری میشوند، دولت نیز باید نقش و مسئولیت آنها را بهویژه در مورد قابلیتهای تهاجمی سایبری استرالیا مشخص نماید.
بر اساس تغییرات بیشتر پس از گزارش بررسی اطلاعات مستقل 2017 مرکز امنیت سایبری استرالیا، بهعنوان یک سازمان قدرتمند ملی، مأموریت بزرگی دارد و موضوع اصلی مشخص شدن مسئولیتهای اداری در این سازمان است.
دولت استرالیا گفته است که تیم واکنش به حوادث امنیت رایانهای استرالیا (CERT) مسئولیت بیشتری در برابر مسائل امنیت سایبری دولتی به عهده دارد و اولین مراکز امنیت سایبری خود را در ماه فوریه در شهر بریسبین و در ماه اکتبر در شهر ملبورن افتتاح خواهد کرد. دولت همچنین اعلام کرد که این سازمان یک بخش با 900 کارمند در زمینه جنگ اطلاعاتی راهاندازی کرده است که در برابر عملیات سایبری در کنار نیروی دفاعی استرالیا از جمله در برخی حملات علیه داعش (ISIS) فعالیت دارد.
به گزارش موسسه سیاستهای راهبردی استرالیا، کشورهای آسیا اقیانوسیه از رویداد مهم امنیتی سایبری مانند حمله به زیرساختهای بحرانی ملی در سالهای 2016 و 2017 اجتناب کردهاند و اکثر فعالیتهای جنایی آنلاین هنوز توسط گروههای غیردولتی انجام میشود که با وجود احتمال موفقیت اندک، درآمد قابلتوجهی دارند. بسیاری از کشورهای منطقه از قوانین امنیت سایبری برای تحمیل یا تقویت کنترل و سانسور اطلاعات استفاده میکنند.