about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت ترند میکرو اعلام کرد که استرالیایی‌ها فاقد پیچیدگی ریسک سایبری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تحقیقات جدید انجام شده برای شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro) نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان از سازمان‌های استرالیایی احساس می‌کنند ارزیابی ریسک سایبری آنها به اندازه کافی پیچیده نیست.

گفته می‌شود که این عدم پیچیدگی سازمان‌ها را در معرض باج‌افزار، فیشینگ، اینترنت اشیا و سایر تهدیدات قرار می‌دهد.

در واقع، 87 درصد از پاسخ دهندگان استرالیایی گفتند که در معرض حملات فیشینگ و 78 درصد در معرض حملات باج‌افزاری و اینترنت اشیاء قرار دارند.

به گفته کارشناسان، مسائلی که منجر به این عدم پیچیدگی می‌شود شامل رویکردهای دستی برای حمله به نقشه‌برداری سطح (20 درصد) و مشکلات کار با چندین پشته فناوری (48 درصد) است.

35 درصد از پاسخ دهندگان اظهار داشتند که ارزیابی ریسک برای دارایی‌های فردی، دفعات حمله، روند تلاش برای حمله، تأثیر نقض بر هر منطقه خاص، معیارهای صنعت و برنامه‌های اقدام پیشگیرانه برای آسیب‌پذیری‌های خاص را دارند.

اما یک نشانه دلگرم کننده این است که 71 درصد معتقدند «C-suite» آنها در حال حاضر کاملاً خطر سایبری را درک می‌کند.

اشلی واتکینز (Ashley Watkins)، معاون ترند میکرو در استرالیا و نیوزیلند توضیح داد :

«ما قبلاً می‌دانستیم که سازمان‌ها نگران سطح حمله دیجیتالی در حال گسترش سریع با دید محدود هستند. اکنون می‌دانیم که آنها همچنین به کمک فوری برای کشف و مدیریت ریسک سایبری در سراسر این محیط نیاز دارند. در بسیاری موارد، این چالش با راه‌حل‌های نقطه‌بندی شده ترکیب می‌شود. سازمان‌ها باید به دنبال یک پلتفرم واحد باشند که به آنها اطمینان و امنیت لازم را بدهد.»

این تحقیق به‌وسیله «Sapio Research» انجام شد که با 6297 تصمیم گیرنده فناوری اطلاعات و کسب و کار در 29 کشور مصاحبه کرد.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.