about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

از نظر تئوری، یک صفحه وب یا یک برنامه می‌تواند سیکل‌های پردازش‌گر دستگاه شما را دزدیده و از داده‌های ‌آن برای استخراج ارزهای مجازی استفاده کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این کار باعث می‌شود که حجم ترافیک اینترنت  و باتری دستگاه کاربر به سرعت خالی شده و از بین برود. بر اساس گزارشی از BuzzFeed، برخی از کلاه برداران شبکه‌های تبلیغاتی نیز از شگرد مشابهی برای اهداف سواستفاده گرایانه خود استفاده کنند.

کلاهبرداران، بنرهای معمولی تبلیغات در داخل برنامه‌های اندرویدی را هک کرده و در زیر آن ویدیوهای سنگین با کیفیت جایگزین می‌کنند. ویدویی که کاربر نه آن را می‌بیند و نه از حضور آن اطلاع دارد.ویدیویی که به عنوان ویدیوی دیده شده ثبت می‌شود.

طبق گزارش  BuzzFeed، طراحان برنامه‌ها اینجا تقصیری ندارند. آنها تنها تبلیغات منتشر می‌کنند و بعد با شکایت کاربران خود مواجه می‌شوند.

کاربران در این شرایط از خالی شدن سریع باتری و استفاده بیش از حد ترافیک اینترنت در حین استفاده از این برنامه شکایت می‌کنند. کلاه برداران در این شیوه حتی سر شرکت‌های تبلیغاتی را نیز کلاه می‌گذارند.

از این شیوه با تعبیر « جا کردن تبلیغات»  یاد می‌شود که می‌تواند سود بالایی به جیب این چپاولگران دنیای مجازی سرازیر کند.

تازه ترین ها
هدف‌گیری
1405/07/24 - 22:01- جرم سایبری

هدف‌گیری خبرنگاران الجزیره با جاسوس‌افزار از طریق تبلیغات آنلاین

روزنامه‌نگاران الجزیره از طریق تبلیغات آنلاین با جاسوس‌افزار کاندیرو هدف قرار گرفتند.

درخواست
1405/07/24 - 21:49- اروپا

درخواست پلیس هلند از آهولد دلهایز برای گزارش حمله سایبری

پلیس هلند از شرکت آهولد دلهایز خواست تا در پی یک حادثه بزرگ امنیت سایبری، شکایتی رسمی در خصوص این جرم سایبری ثبت کند.

هشدار
1405/07/23 - 20:15- آسیب پذیری

هشدار درباره بهره‌برداری از آسیب‌پذیری جدید آیونتی

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا روز سه‌شنبه درباره بهره‌برداری فعال از آسیب‌پذیری جدیدی در محصول کانکت سکیور (Connect Secure) شرکت آیونتی (Ivanti)، هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.