about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با توجه به رشد بی‌سابقه قیمت بیت کوین در یک سال اخیر، این ارز دیجیتال به محبوبیتی فراتر از تصور دست یافت و اکنون طبق آخرین گزارش‌‌ها، فعالیت‌‌های مربوط به استخراج بیت کوین حدود 0.5 درصد از کل برق مصرفی جهان را به خود اختصاص ‌می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ نیویورک تایمز با انتشار گزارشی، ضمن اشاره به افزایش فعالیت‌‌های استخراج یا همان ماینینگ رمزارز بیت کوین در طی ماه‌‌های اخیر، جزییاتی را در خصوص میزان برق مصرفی ماینرهای بیت کوین در جهان منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، استخراج بیت کوین حدود 91 تراوات ساعت برق را در سال مصرف ‌می‌کند که این عدد، بیشتر از برق مصرفی سالانه کشور فنلاند با جمعیتی معادل 5.5 میلیون نفر است. این یعنی، 0.5 درصد از کل برق مصرفی جهان به استخراج بیت کوین اختصاص می‌یابد که در مقایسه با پنج سال گذشته، رشدی 10 برابری را نشان ‌می‌دهد.

همچنین برای درک بهتر این عدد ‌می‌توان به این مورد اشاره کرد که برق مصرفی ماینرهای بیت کوین، هفت برابر میزان برق مصرفی فعالیت‌‌های شرکت بزرگ گوگل در سراسر جهان است. در این گزارش آمده که با توجه به افزایش بهای بیت کوین در سال‌‌های اخیر، این مسئله چندان هم دور از انتظار بود.

در حال حاضر، ارزش هر بیت کوین حدود 50 هزار دلار برآورد ‌می‌شود که در مقایسه با سال گذشته، افزایشی پنج برابری را نشان ‌می‌دهد. این در حالی است که قیمت بیت کوین در سال 2016، برابر با 500 دلار بود.

با افزایش رقابت میان ماینرها، استخراج بیت کوین در نوع خود به یک صنعت تبدیل شده و این فرآیند نیازمند استفاده از دستگاه‌‌ها و سرورهای تخصصی و دیتاسنترهای بزرگ با قابلیت‌‌های خنک‌کنندگی بالا به منظور جلوگیری از داغ شدن بیش از حد سیستم‌‌هاست.

طبق گزارش نیویورک تایمز، فرآیندهای استخراج بیت کوین نیز به مرور زمان پیچیده‌تر شده است. پیشتر و در سال 2011، یک ماینر با رایانه رومیزی خود ‌می‌توانست بیت کوین استخراج کند اما اکنون شرایط به گونه‌ای رقم خورده که با برق خانگی حدود 13 سال طول ‌می‌کشد تا یک ماینر بتواند یک بیت کوین را استخراج کند.

از طرفی دیگر، استخراج بیت کوین ‌می‌تواند تبعات سوء زیست محیطی را نیز به دنبال داشته باشد و این موضوع، واکنش‌‌هایی را از سوی چهره‌‌های سرشناس دنیای فناوری برانگیخته است. بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت چندی پیش هشدار داد که بیت کوین برای وضعیت آب و هوایی جهان مضر است.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.