استخراج ارز دیجیتالی با فعالیت بدن
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استخراج ارزهای دیجیتال یک فرآیند پردازشی بسیار سنگین است و به سختافزاری قدرتمند نیاز دارد. به همین دلیل است که استخراجکنندههای بیتکوین با ساخته شدن هر بلاک جدید جایزه دریافت میکنند؛ اما در مقابل با ایجاد هر بلاک سطح پردازش مورد نیاز نیز بیشتر میشود. همچنین این سیستمها باید به صورت 24 ساعته روشن باشند که انرژی بسیار زیادی نیز مصرف میکنند.
به نظر میرسد شرکت مایکروسافت قصد دارد روند مذکور را با استخراج ارز دیجیتالی از طریق دادههای فعالیت بدن انسان تغییر بدهد. این شرکت به تازگی پتنتی ثبت کرده است که بر اساس آن در حال توسعه سختافزار ویژهای به نام «ASIC» است.
پتنت یاد شده «سامانه ارز دیجیتالی با استفاده از داده فعالیت بدن» (Cryptocurrency System Using Body Activity Data) نام دارد. در توضیحات این پتنت نوشته شده است همگامی که انسان کارهای سادهای مانند تماشای یک تبلیغ را انجام میدهد، بدن وی گرما و امواج مغزی تولید میکند که انرژی استخراج ارز دیجیتالی را فراهم میآورند.
مایکروسافت قصد دارد انواع مختلفی از ابزارها مانند حسگرهای گرمایی، ضربان سنج قال، تصویربرداری «fMRI»، طیفسنجی مادونقرمز از نزدیک (NIRS)، الکترومغزنگاری (EEG) و دوربین اندازهگیری گرمای بدن بهره بگیرد.
در سند یاد شده آمده است:
به جای انجام طیف گستردهای از محاسبات به سامانههای استخراج ارز دیجیتالی امروزی نیاز داده، دادههای تولید شده به واسطه فعالیتهای کاربران میتوانند مشکل نیاز به سطح بالایی از پردازش محاسباتی را به صورت ناخودآگاه حل کند.
در حال حاضر اطلاعات بیشتری در رابطه با نحوه عملکرد ابزار مورد نظر مایکروسافت وجود ندارد.
البته لازم به ذکر است ثبت یک پتنت و اختراع به معنی اجرایی شدن آن نیست و پتنتهای بسیاری وجود دارند که هیچگاه به مرحله اجرا نرسیدهاند.