about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

استخدام گسترده متخصصان واقعیت مجازی در اپل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپل در تابستان امسال دو نفر را از شرکت‌های Oculus VR و Magic Leap جذب کرده تا بتواند به این هدف خود جامه عمل بپوشاند.

کارشناسان می‌گویند تداوم این استخدام‌ها نشان می‌دهد اپل به‌طور مداوم در حال سرمایه‌گذاری در دو حوزه واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است. برخی رسانه‌ها ازجمله تایمز مالی در هفته‌های گذشته از استخدام صدها نفر در این دو زمینه خبر داده بودند. البته برخی از این استخدام‌های جدید ناشی از خرید شرکت‌های کوچک‌تر توسط اپل است.

به نظر می‌رسد اپل درنهایت قصد ساختن هدست‌های واقعیت مجازی را دارد که از این طریق خدمات واقعیت افزوده به کاربران ارائه خواهد شد.

تیم کوک قبلاً هم در مصاحبه‌ای گفته بود به محصولات مبتنی بر واقعیت افزوده علاقه بیشتری دارد تا محصولات مبتنی بر واقعیت مجازی؛ زیرا مورد اول ارزش تجاری بیشتری دارد و با استفاده از آن می‌توان به‌طور گسترده‌تری با جهان تعامل کرد.

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.