استخدام مزدوران مالایی در موساد برای دستگیری فعالان فلسطینی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ موساد، نهاد جاسوسی اسرائیلی، مزدوران مالزیایی را که ماه گذشته در عملیاتی مخفی برای ربودن یک مرد فلسطینی در کوالالامپور انجام دادند، استخدام و مطالبی را با ادعای قدرت رژیم صهیونیستی و تلاشهایش برای متوقف کردن دشمنانش در سراسر جهان مطرح کرد.
نیو استریتس تایمز (New Straits Times) گزارش داد که گروهی از مالزیاییها مأمور شدند تا یک برنامهنویس رایانهای فلسطینی را که رژیم صهیونیستی معتقد بود برای حماس کار میکند، بربایند؛ بعداً مشخص شد که آنها ممکن است فلسطینی اشتباهی را ربوده باشند، تنها یکی از چندین اشتباهی که از سوی عوامل حقوقبگیر مرتکب شدهاند.
این روزنامه انگلیسی زبان به نقل از یک منبع آگاه نوشت :
«در این عملیات شاید مأموران اسرائیلی با چند مالزیایی دیگر ارتباط نادرست داشته باشند، زیرا آنها به هم ریختند و اجازه دادند فلسطینی دیگر فرار کند. آنها 2 مرد فلسطینی را در نزدیکی یک مرکز خرید در «Jalan Yap Kwan Seng» متوقف و سپس به یکی از آنها به نام عُمر البِلبایسی رائدا (Omar ZM Albelbaisy Raeda)، 31 ساله حمله کردند.»
ربایندگان اجیر شده عُمر را بردند و به دوستش هشدار دادند که دخالت نکند. هویت دوستش هنوز مشخص نشده است.
به گزارش روزنامه، پلیس این افراد را در کلبهای در کوالالانگات، سلانگور ردیابی کرد؛ جایی که آدم ربایان در حال انجام یک جلسه بازجویی شکنجه بودند، در حالیکه از طریق تماس ویدیویی از رؤسای اسرائیلی خود دستور میگرفتند.
پلیس اواسط بازجویی به اتاق یورش برد و حدود 12 مرد را دستگیر کرد که گمان میرود بهوسیله موساد استخدام شده بودند.
هفته گذشته 11 نفر به اتهام ربودن عمر متهم و همگی یا به اعدام یا حبس ابد محکوم شدند.
این افراد عبارتند از : ادی کویم سعید (Edy Ko’im Said)، محمد نوراکمال حسن (Mohamad Norakmal Hassan)، دودی جنیدی (Dody Junaidi)، تنگکو عارف بونگسو تنگکو حمید (Tengku Arif Bongsu Tengku Hamid)، محمد نذیری مصطفی (Mohamad Naziree Mustapha)، فیضول هاردی محد عیسی (Faizull Hardey Mohd Isa)، محمد اقمال عبدالرحیس (Muhammad Iqmal Abdul Rahis)، محمد سفیان سالی (Mohamad Sufian Saly)، محمد الحاتم محد فائوزی اعظم الرضا (Muhammad Al Hatim Mohd Fauzi)، رایبافیه آمدن (Raibafie Amdan) و ندارهایو زینل (Nidarahayu Zainal).
این حادثه یادآور حمله سال 2018 به یک فعال برجسته فلسطینی به نام فادی البتش (Fadi al-Batsh) بود که در کوالالامپور بهوسیله 2 مهاجم که گمان میرود عوامل موساد بودند به ضرب گلوله کشته شد.
اسرائیل اغلب عملیاتهای نظامی پنهانی را علیه فلسطینیان خارج از اراضی اشغالی انجام میدهد.
سال گذشته، گزارشهایی به نقل از تلویزیون اسرائیل منتشر شد مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی به سرویسهای مخفی خود شینبت (Shin Bet) و موساد دستور داده است تا مقامات ارشد حماس را داخل و خارج از سرزمینهای اشغالی از بین ببرند و مالزی را در کنار ایران، ترکیه و قطر بهعنوان کشورهایی که به حماس کمک میکنند، معرفی کنند.
به دنبال آن، یک تحلیلگر سایبری اسرائیلی ادعا کرد که مالزی به «جبهه دیجیتالی» حماس در حملات سایبری حماس علیه منافع اسرائیل تبدیل شده است.
امیلی شریدر (Emily Schrader) به طور خاص به هشتگ «#IsraelKoyak»، که بهوسیله کاربران شبکههای اجتماعی مالزیایی در پی حمله نظامی اسرائیل به غزه در سال گذشته استفاده شد، اشاره کرد و گفت که «ترولهای ضد اسرائیلی» از مالزی در «یک حمله سایبری سازماندهی شده و هماهنگ شده» برای برهم زدن زندگی روزمره اسرائیلیها شرکت داشتند.
او در ژوئیه سال گذشته در اورشلیم پست نوشت :
«حتی نگرانکنندهتر، این فعالان کمپینهای هماهنگی را برای هک کردن حسابهای رسانههای اجتماعی صداهای اصلی طرفدار اسرائیل (از جمله خود من) و قفل کردن حسابهای آنها برگزار کردند. این فقط هکتیویسم یا آزار و اذیت سایبری نیست، بلکه یک جنگ است و پیامدهای عمیقی دارد.»
مالزی، منتقد سرسخت سیاستهای رژیم صهیونیستی در فلسطین، هیچ رابطه دیپلماتیکی با رژیم صهیونیستی ندارد.