about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

استاکس نت هنوز هم در ایران فعال است

محققان امنیتی که بر روی فعالیت ویروس استاکس نت تحقیق می‌کنند، اعلام کردند که استاکس نت در برخی از رایانه‌ها و شبکه‌های داخل ایران در حال فعالیت می‌باشد.

موسسه خبری سایبربان: محققان امنیتی Kleissner & Associates که بر روی فعالیت ویروس استاکس نت تحقیق می‌کنند، طی گزارشی اعلام کردند که استاکس نت در برخی از رایانه‌ها و شبکه‌های داخل ایران در حال فعالیت می‌باشد.
استاکس نت ویروسی است که در سال 2010 با هدف حملات سایبری علیه ایران و آسیب زدن به تاسیسات هسته ای توسط آمریکا و اسراییل ساخته و مورد استفاده قرار گرفت.
موسسه تحقیقاتی کلایسنر که قسمتی از زیر ساخت فرماندهی کنترل (C&C) ویروس استاکس نت را بر عهده دارد ، طی گزارشی اظهار داشت از ابتدای دسامبر سال 2013 تا کنون ویروس استاکس نت توانسته است 1.274.000 کاربر را در ایران آلوده نماید که در میان آن‌ها بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز مشاهده می‌شود . این گزارش حاکی از آن است که حداکثر میزان آلودگی آن، روزانه 20.000 کاربر می‌باشد.
 



 

 
تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.