about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

در نظام ارزیابی جدید دانش‌بنیان‌ها، یک شاخص مهم و جدید برای دانش‌بنیان‌ شدن استارت‌آپ‌های مجازی در نظر گرفته شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بر اساس شیوه جدید ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان، ملاک‌ها و شاخص‌های جدیدی برای ارزیابی شرکت‌ها در نظر گرفته می‌شود. شاخص‌های عمومی مانند میزان اشتغال تخصصی مرتبط با کالا یا خدمت، میزان صادرات و... از جمله این موارد است. علاوه بر این، در حوزه‌های تخصصی مرتبط با فناوری مانند فناوری اطلاعات، ملاک‌های دیگری نیز در نظر گرفته می‌شود که تعداد کاربر یکی از آن‌هاست.

با توجه به اعلام معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، نظام ارزیابی دانش‌بنیان‌ها اصلاح شد. قبلا هر شرکتی که می‌توانست ثابت کند که فناوری به کار رفته در آن پیچیده و سطح بالاست، در گروه دانش‌بنیان‌ها قرار می‌گرفت و از حمایت‌هایی مانند معافیت مالیاتی برخوردار می‌شد. بازه زمانی بررسی شرکت‌ها نیز 3 ساله بود و پس از 3 سال، اگر فناوری موجود در شرکت هنوز هم شرایط لازم را داشت، نمانام (برند) دانش‌بنیانی آن تمدید می‌شد.

در نظام ارزیابی جدید دانش‌بنیان‌ها، یکی از تغییرات رویکردی در شناسایی و تشخیص صلاحیت دانش‌بنیان برای شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها این است که مسیر رشد، ورودی، خروجی و فرآیند شرکت‌ها بررسی می‌شود. به عبارت دیگر، در رویکرد جدید به دانش‌بنیانی، دیگر صرفا به فناوری و پیچیدگی فرآیند شرکت نگاه نمی‌شود و شرکت‌ها با توجه به معیارهایی که نشان دهد از نوآوری و تأثیرگذاری بالا برخورداد هستند، می‌توانند به عنوان دانش‌بنیان ثبت شوند.

نظام ارزیابی جدید، مسیر رشد شرکت را در بازه‌های زمانی 5 ساله بررسی می‌کند و در این بررسی، نشانگرهایی در نظر گرفته می‌شود که نشان می‌دهند شرکت در حال رشد و ارتقای خود است. شاخص‌هایی مانند تعداد افراد متخصص و شاغل در حوزه محصول یا میزان هزینه در تحقیق و توسعه (R&D) از جمله این نشانگرها هستند که به صورت عمومی و مربوط به ورودی شرکت‌ها مد نظر قرار می‌گیرد.

به جز شاخص‌های عمومی مانند اشتغال‌زایی یا میزان صادرات، در هر حوزه فناوری نیز تعدادی معیار تخصصی مرتبط با حوزه در نظر گرفته می‌شود. این معیارها عمدتا با نگاه به خروجی شرکت‌ها هستند. برای مثال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد کاربر در برنامه کاربردی (اپلیکیشن)، حجم قرار داد با دستگاه‌ها و همچنین تعداد کاربر خارجی مد نظر قرار می‌گیرند. به این ترتیب، استارت‌آپ‌هایی که در زمینه دیجیتال و مجازی در حال فعالیت هستند، با افزایش تعداد کاربر خود می‌توانند نمانام دانش‌بنیانی دریافت کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.