about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پنتاگون به دنبال دستیابی به نوعی هوش مصنوعی است که با بررسی طرح‌های ایجاد سامانه سلاح‌های آینده، پیش از تولید، آن‌ها را ارزیابی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ زمانی که در رابطه با سامانه سلاح‌های آینده صحبت می‌شود امنیت سایبری به مانند یک بازی به نظر می‌رسد. در حال حاضر کشورهای بسیاری مانند آمریکا در حال تحقیق روی این موضوع هستند که چگونه می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، وسایل نقلیه، سلاح‌ها و دیگر بسترهای متصل به شبکه را در کسری از ثانیه به واسطه‌ی هوش مصنوعی ایمن کرد.

تقریباً هر یک از قطعات سخت‌افزاری نظامی دارای یک بخش دیجیتالی هستند. درک این موضوع که چگونه ممکن است دشمنان قبل از ساخته شدن سامانه‌های فیزیکی سایبری به آن‌ها حمله کنند به نیروی انسانی و مدل‌سازی‌های رایانه‌ای بسیاری نیاز دارد.

سازمان دارپا در حال تحقیق روی پروژه‌ای است که به پنتاگون کمک می‌کند تا طرح‌های مختلف سامانه‌های فیزیکی سایبری را به سرعت ارزیابی کند. محققان ادعا می‌کنند این پروژه ممکن است انقلابی در طراحی سامانه‌ها ایجاد کرده و راه‌کارهای طراحی غیرمنتظره ارائه بدهد.

مقامات آمریکا توضیح می‌دهند روند ساخت سامانه‌های فیزیکی، سایبری غیرمتمرکز و توزیع شده، یک فرآیند بسیار تکراری است که منابع زیادی را مصرف می‌کند. گروه‌های مختلف، بخش‌های متفاوتی از یک سیستم را طراحی می‌کنند و معمولاً در زمان ادغام اجزا، خطاهای مختلف به وجود می‌آید که برای رفع آن باید بخش مراحل تا آزمایش مجدداً تکرار شود. در مقابل یک هوش مصنوعی می‌تواند طرح‌های ارائه شده توسط انسان‌ها را بررسی کرده، مشکلات موجود در سامانه‌های سلاح‌ها و هر گونه تجهیزات دیگر را تشخیص دهند. در نتیجه صرفه‌جویی بسیاری در منابع صورت می‌گیرد و روند کار بهبود پیدا می‌کند.

در صورت که پروژه یاد شده موفقیت‌آمیز باشد، پنتاگون خواهد توانست پیش از شروع ساخت یک سامانه سایبری فیزیکی، همه‌ی احتمالات حمله و آسیب‌پذیری‌ها را بررسی کرده و برطرف گرداند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.