about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری «فیدلیتی» اعلام کرده سهامش در توییتر به یک‌سوم قیمت از زمان مدیریت «ایلان ماسک» کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، صندوق سرمایه‌گذاری فیدلیتی اعلام کرده ارزش سهامش در توییتر برای سومین بار از زمان تصاحب ۴۴ میلیارد دلاری این شبکه اجتماعی توسط «ایلان ماسک» کاهش یافته است.

بر این اساس، سهام صندوق Fidelity Blue Chip Growth Fund در توییتر که اکنون زیر نظر شرکت «ماسک ایکس هلدینگ» است، تا ۲۸ آوریل (۸ اردیبهشت) نزدیک به ۶/۵۵ میلیون دلار ارزش داشت، در حالی که در ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) ۷/۸ میلیون دلار و در پایان نوامبر (۹ آذر) تقریباً ۸/۶۳ میلیون دلار بود.

اوایل ماه جاری میلادی بود که ایلان ماسک، مدیر تبلیغات سابق «ان بی سی یونیورسال» یعنی «لیندا یاکارینو» را به عنوان مدیرعامل جدید توییتر منصوب کرد.

توییتر در تلاش است تا کاهش درآمد تبلیغاتی را معکوس کند و در همین راستا به تغییرات اساسی از جمله اخراج گسترده کارکنان دست زده است.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.