about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارزان ترین هدست واقعیت مجازی عرضه شد

اوکولوس کوئست ۲ که ارزان‌ترین هدست واقعیت مجازی تولیدشده در جهان تلقی می‌شود، سرانجام برای خریداری در دسترس علاقمندان قرار گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، این هدست نسبت به مدل اولیه آن سبک‌تر و قدرتمندتر بوده و هم به‌طور مستقل و هم با استفاده از رایانه‌ها و دیگر محصولات الکترونیک قابل‌استفاده است. اکثر هدست های واقعیت افزوده موجود در بازار بدون اتصال به رایانه‌ها قابل‌استفاده نیستند.
تعدادی از بازی‌های رایانه‌ای مهیج موجود در بازار نیز با این هدست سازگار شده‌اند که ازجمله آن‌ها می‌توان به The Walking Dead: Saints & Sinners و Rez Infinite اشاره کرد.
پردازنده این هدست از نوع اسنپ دراگون ایکس آر ۲ بوده و توسط شرکت کوالکوم تولیدشده است. ۶ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی موجب ارتقای سخت‌افزاری این هدست شده است. در مدل اولیه اوکولوس ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی مورداستفاده قرارگرفته بود.
دقت نمایشگرهای ال سی دی این هدست ۱۸۳۲ در ۱۹۲۰ پیکسل است و لذا ۵۰ درصد به تعداد پیکسل‌های هر نمایشگر افزوده‌شده است. نرخ تازه‌سازی صفحه هر نمایشگر ۷۲ هرتز است که با یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری در آینده به ۹۰ هرتز افزایش می‌یابد.
 

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.