about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ارتقای کیفیت اینترنت با شبکه فیبر پشتیبان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمدرضا کریمی با اشاره به موضوع واگذاری فیبر تاریک و امکانات مازاد شرکت مخابرات به شرکت‌های FCP اظهار کرد: شرکت‌هایFCP خودشان مجوز ایجاد شبکه فیبر را دارند، منتهی اگر مخابرات این همکاری را داشته باشد، به‌نوعی صرفه‌جویی در هزینه و امکانات است.

وی درباره نحوه واگذاری فیبر تاریک به شرکت‌های FCP توضیح داد: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه ۲۳۰ خود، طرحی را برای واگذاری امکانات پایه‌ای شرکت مخابرات ایران مصوب کرد و مدیرعامل مخابرات هم قول همکاری دادند و امیدوارم که این اتفاق بیفتد، البته این مسئله نیاز دارد که ابتدا یک طراحی صورت بگیرد و بر اساس آن طراحی نیازها به مخابرات اعلام شود.

رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: آقای سرائیان به‌عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مصاحبه‌ای اعلام کردند که شرکت مخابرات آمادگی دارد در این زمینه همکاری کند. در زمینه داکت‌ها هم درخواست و نیاز شرکت‌های FCP دریافت و شرکت مخابرات ملزم شده در مدت مشخصی این درخواست‌ها را بررسی کند و در صورت امکان، امکانات مازاد خود را واگذار کند.

کریمی که خود مدیرعامل یکی از شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات اینترنتی است، ادامه داد: ما به‌عنوان کنسرسیوم شرکت‌های FCP در بعضی از استان‌ها درخواست دادیم و در چند استان این اتفاق افتاده، برای مثال در مازندران طراحی تمام‌شده و شرکت مخابرات در این استان درخواست‌ها را نیز اجابت کرده است، در استان‌های دیگر مانند تهران نیز درخواست‌ها دریافت شده و مشغول بررسی هستند که به ما جواب دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کار در حال انجام است و امیدواریم مانند مازندران که جواب مثبت بود، در شهرهای دیگر نیز بتوانیم جواب مثبت را دریافت کنیم و عملا یک شبکه فیبر پشتیبان برای شرکت‌های FCP اتفاق بیفتد که در آن صورت کیفیت در ارائه سرویس به کاربر نهایی کاملا مشخص خواهد بود.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.