about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیامی به دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی، خواستار ارتقای نقش محوری شورا در تقسیم کار ملی در مدیریت فضای مجازی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پی انتصاب سیدمحمد امین آقامیری به عنوان دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این انتصاب را در پیامی به وی تبریک گفت.

عیسی زارع پور در این پیام ابراز امیدواری کرد با حضور سید محمدامین آقامیری در این جایگاه، نگاه غالب به حوزه فضای مجازی به یک رویکرد فرصت محور در راستای تحقق حکمرانی فناورانه و مبتنی بر داده تغییر کرده و شاهد ارتقای نقش محوری شورا و مرکز ملی فضای مجازی در تقسیم کار ملی در مدیریت فضای مجازی و تصمیم گیری های کلان مرتبط به این حوزه در تعامل با سایر نهادها باشیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین اعلام کرد این وزارتخانه به عنوان مهمترین بازوی اجرایی سیاست های حوزه فضای مجازی، آماده همکاری کامل در تحقق اهداف و برنامه های آن شورا در راستای دستیابی به فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی خواهد بود.

زارع پور همچنین از تلاش های سیدابوالحسن فیروزآبادی در طول تصدی دبیری شورا و ریاست مرکز ملی فضای مجازی نیز قدردانی کرد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.