about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ارتش لهستان یک واحد جدید سایبری با قابلیت‌های تهاجمی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت لهستان 8 فوریه از ایجاد یک بخش سایبری جدید در داخل نیروهای ارتش خود خبر داد که وظیفه اجرای عملیات در فضای سایبری را بر عهده خواهد داشت.

به گفته وزارت دفاع لهستان این شاخه جدید که نیروهای دفاع سایبری و در زبان محلی (Wojska Obrony Cyberprzestrzeni) نام دارد به‌عنوان یک مرکز فرماندهی در داخل ارتش لهستان فعالیت خواهد کرد و اختیار انجام عملیات شناسایی، دفاعی و تهاجمی را خواهد داشت.

کار برای ایجاد این واحد از سال 2019 آغاز شد و دیروز در مراسمی رسمی در باشگاه دانشگاه فنی نظامی در ورشو وزیر دفاع لهستان ماریوش بلاشاک (Mariusz Blaszczak)، سرتیپ کارول مولندا (Brig. Gen. Karol Molenda) را به‌عنوان اولین فرمانده این واحد منصوب کرد.

ژنرال مولندا پیش‌ازاین انتصاب به‌عنوان رئیس مرکز ملی امنیت فضای سایبری لهستان، یکی دیگر از واحدهای سایبری در ارتش لهستان که وظیفه تحقیقات در زمینه امنیت سایبری، فناوری اطلاعات و رمزنگاری را بر عهده داشت، خدمت می‌کرد.

مولندا هر دو واحد را رهبری خواهد کرد و این دو واحد به‌طور جداگانه به فعالیت خود ادامه خواهند داد. شاخه نیروهای دفاع سایبری عملیات‌های سایبری نظامی و مرکز ملی امنیت فضای سایبری لهستان بر تحقیق و توسعه فناوری‌های امن تمرکز خواهند کرد.

پس‌ازاینکه ناتو رسماً فضای سایبری را در اجلاس سران ناتو در سال 2016 در ورشو، لهستان به‌عنوان یک میدان جنگ رسمی معرفی کرد، لهستان با راه‌اندازی این واحد جدید به یکی از معدود کشورهای جهان تبدیل می‌شود که به‌طور رسمی یک جزء سایبری برای نیروهای مسلح خود ایجاد کرده است.

دولت لهستان به‌عنوان بخشی از تمرکز خود بر بهبود قابلیت‌های سایبری نظامی خود، اعلام کرد که قصد دارد به اقدامات خود برای استخدام، دستیابی و ایجاد ابزار برای طیف کاملی از فعالیت‌ها در فضای سایبری و همچنین ایجاد مرکزی برای عملیات‌های ترکیبی در فضای سایبری و ایجاد بزرگ‌ترین چندضلعی سایبری در اروپا ادامه دهد.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.