about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیروی دریایی ارتش آمریکا قصد دارد با استفاده از یک شبکه هوش مصنوعی جدید ناوگان خود و نقاط کلیدی و حساس را به یکدیگر مرتبط کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ عملیاتی شدن این طرح که بدون استفاده از روش های نظامی و تسلیحاتی معمول صورت می پذیرد یک صرفه جویی چندمیلیارد دلاری را برای ارتش آمریکا به ارمغان می آورد.

شبکه یادشده که CANES نام خواهد گرفت کشتی ها، زیردریایی ها و برخی پایگاه های حساس ارتش آمریکا را با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به یکدیگر متصل می کند.

استفاده از CANES نیاز به نیروی انسانی برای مدیریت و کنترل کشتی ها، زیردریایی ها و مراکز مختلف را کاهش می دهد و طی سال های آینده به صرفه جویی مالی بی سابقه ای منجر می شود.

همچنین این سیستم می تواند به طور خودکار تهدیدها و اهداف دشمن را شناسایی کند و بر امنیت ناوگان نیروی دریایی آمریکا بیفزاید و آن را کمتر آسیب پذیر نماید.

نیروی دریایی آمریکا امیدوار است استفاده از این شبکه تا سال 2020 گسترش چشمگیری یابد و 190 کشتی و زیردریایی و مرکز عملیاتی را دربر بگیرد. در حالی که نیروی هوایی امریکا نیز به دنبال اجرای طرح های مشابهی است، روسیه و چین نیز در حال به روزرسانی ارتش خود با استفاده از هوش مصنوعی هستند.

تازه ترین ها
همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.

قزاقستان مسدودکردن حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران را تکذیب کرد

قزاقستان مسدودکردن گسترده حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد.