about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ارتباط پنهان گروه‌های هکری با بدافزار PureLocker

کارشناسان شرکت‌های امنیتی با انتشار گزارشی از ارتباط میان بدافزار PureLocker و گروه های هکری خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی شرکت امنیت سایبری لابراتوار انتزر (Intezer) و مرکز تاکتیکی عملیات سایبری شرکت IBM، موسوم به «X-Force» با انتشار گزارشی از ارتباط میان بدافزار پیور‌لاکر (PureLocker) و گروه‌های هکری کبالت (Cobalt) و اف‌آی‌ان 6 (FIN6) خبر دادند. بدافزار پیور لاکر به زبان PureBasic نوشته‌شده و ویندوز، لینوکس و مک‌او‌اس را هدف قرار می‌دهد. 

به گفته محققان این شرکت‌ها، اپراتور‌های پیور‌لاکر و هکرهای گروه‌های کبالت و اف‌آی‌ان 6 از مدل تجاری ارائه خدمات بدافزاری یکسانی (Malware-as-a-Service) استفاده می‌کنند. معمولاً نویسندگان بدافزار اگر قصد سهیم کردن کلاه‌برداران سایبری دیگر در کسب منافع حاصل از کدهای مخرب خود را داشته باشند این کار را از طریق ارائه سرویس‌هایی همچون بدافزار به‌عنوان سرویس انجام می‌دهند.

بدافزار پیور‌لاکر از درب پشتی مور‌اگز (More_Eggs) که در وب تاریک به نام‌های Terra Loader و SpicyOmelette نیز شناخته می‌شود، استفاده می‌کند. این درب پشتی نیز متعلق به ارائه‌دهنده خدمات بدافزاری است که هکرهای گروه‌های کبالت و اف‌آی‌ان 6 نیز از خدمات آن استفاده می‌کنند، براین اساس، به اعتقاد تحلیلگران این شرکت‌ها سازندگان این درب پشتی و بدافزار پیور‌لاکر (PureLocker) گروه‌های کبالت و اف‌آی‌ان 6 هستند. 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.