about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انگلیس و رژیم صهیونیستی به منظور تقویت نوآوری‌های امنیت سایبری و فین‌تک ارتباطات نزدیکی ایجاد کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت‌های «TheCityUK» و «City TLV» در اسرائیل یادداشت تفاهمی برای تقویت همکاری امنیت سایبری و فین‌تک میان 2 کشور پیشرو در جهان در حوزه نوآوری دیجیتال امضا کردند.

اهداف این تفاهم‌نامه، ایجاد مزایای دوجانبه برای هر دو کشور با افزایش همکاری و ابتکارات بینالمللی است. این مشارکت باعث تقویت حمایت از نوآوری و ترغیب فرصت‌های جدید تجاری در جهان با تسهیل تبادل فناوری و تخصص بین دو بازار است.

مایلز سلیک (Miles Celic)، مدیر اجرایی شرکت TheCityUK گفت:

اسرائیل بیشترین میزان سرمایه‌گذاری در زمینه استارت‌آپ‌ها را در جهان دارد. تل‌آویو نیز در حوزه نوآوری و فناوری برای ظهور فین‌تک‌ها به خصوص در امنیت سایبری، امنیت اطلاعات، هوش مصنوعی و نوآوری تلفن همراه در جهان پیشرو محسوب می‌شود. اسرائیل شریک طبیعی بریتانیا است و به ایجاد موقعیت لندن به عنوان مرکز پیشرو در حوزه فین‌تک درجهان کمک می‌کند. یادداشت تفاهم ما با شرکت City TLV علاوه بر تثبیت روابط، به هر دو کشور کمک می‌کند تا فرصت‌های جدیدی را در این بخش جهانی روبه‌رشد بدست آورند.»اشموئل بن توویم (Shmuel Ben-Tovim)، رئیس شرکت City TLV نیز اظهار داشت: «بریتانیا شریک اصلی ما در شبکه جهانی فین‌تک است و ما همکاری‌هایی را در اکوسیستم‌های مالی داریم. هر دو بازار متعهد به برتری در حوزه فناوری و نوآوری هستند و چشم‌انداز جهانی به این محصولات را در بازار دارند.»

وی افزود:

هدف شرکت ما، اجرای این تفاهم‌نامه با شرکت TheCityUK برای انجام مشارکت‌های لازم در اسرائیل شامل «Fintech Fever»، «The Floor»، «Fintech Aviv»، «IATI»، مؤسسه صادرات اسرائیل و «Start-up Nation» است. این یادداشت تفاهم، نمونه دیگری از تلاش‌های متمرکز ما برای توانمندسازی اکوسیستم جهانی فین‌تک است که باعث ایجاد نتایج خوبی برای سهامداران خواهد شد.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.