about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارائه به‌روزرسانی فرم‌ویر CISCO CVR

 

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، روتر وایرلس CISCO CVR100W دارای آسیب‌پذیری خطرناک از نوع اختلال سرویس (DoS) است که پس از اجرا به مهاجم دسترسی مدیریتی (Root) می‌دهد.

این آسیب‌پذیری با شماره CVE-2017-3882 شناخته می‌شود و توسط محققان امنیتی چینی شناسایی شده است. حفره موجود در پیاده‌سازی UPnP به مهاجم در لایه دو شبکه، این امکان را می‌دهد تا بدون احراز هویت شرایط حمله اختلال سرویس را ایجاد کند. نحوه بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری نیز ساده بوده و مهاجم با یک درخواست مخرب به پورت UPnP، می‌تواند آن را عملی کند. پورت UPnP به دلیل عدم بررسی بازه ورودی داده، این شرایط را ایجاد می‌کند.

 

 

آسیب‌پذیری UPnP در تمامی نسخه‌های CVR100W Wireless-N VPN سیسکو با فرم‌ویر 1.0.1.22 و قبل را شامل می‌شود. به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، به‌روزرسانی فرم‌ویر پیشنهاد می‌شود.

تازه ترین ها
حمایت
1405/06/22 - 11:19- اروپا

حمایت مجلس اعیان بریتانیا از استراتژی دارایی‌های دیجیتال

مجلس اعیان بریتانیا از اصلاحیه مربوط به استراتژی دارایی‌های دیجیتال حمایت کرد.

ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.

کره‌شمالی
1405/06/22 - 10:37- جرم سایبری

کره‌شمالی و نفوذ به شرکت‌های آمریکا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.