about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت خدمات اینترنتی آسیاتک، از ارائه اینترنت رایگان به اغلب فرودگاه‌های سراسر کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از برخی منابع خبری، شرکت ارائه خدمات اینترنتی آسیاتک به‌تازگی اعلام کرده است که با گسترش زیرساخت‌های خود در فرودگاه‌های کشور، به ارائه اینترنت رایگان، به اغلب این مراکز خواهد پرداخت و مسافرانی که در انتظار رسیدن زمان پرواز خود هستند، می‌توانند از این اینترنت استفاده کنند.

گرچه این مسئله، می‌تواند در نگاه اول، موضوعی بسیار جذاب و سرگرم‌کننده برای کاربران عمومی به نظر برسد و مسئولان فرودگاهی نیز از این مسئله استقبال کنند، اما در وهله دوم، چند ابهام را در ذهن متخصصان امنیتی، ایجاد خواهد کرد.

بر طبق گزارش شرکت‌های امنیتی بزرگ جهان، اینترنت‌های عمومی رایگان که در اماکن عمومی در دسترس مردم هستند، فرصت‌های بی‌نظیری در اختیار هکرها و مجرمان سایبری قرار می‌دهند و می‌توانند به سکویی برای گسترش بدافزارها، باج افزارها و سرقت اطلاعات از کاربران تبدیل شوند. حال باید دید که مسئولان ارائه‌دهنده این خدمات در سطح فرودگاه‌های کشور، چگونه امنیت این نوع خدمت را تضمین خواهند کرد و این اطمینان را به مردم می دهند که خطری آنها را تهدید نمی کند.

ابهام دومی که در این زمینه وجود دارد، چگونگی تضمین امنیت سامانه‌های فرودگاهی و خدمات‌رسانی در محل ارائه اینترنت رایگان است. سامانه‌های مخابراتی و حساسی که در فرودگاه‌ها به کار مشغول‌اند و قطع و وصل شدن احتمالی آن‌ها، می‌تواند با جان ده‌ها نفر سروکار داشته باشد، باید از امنیت بالایی در برابر هکرها برخوردار باشند. چگونگی حفظ امنیت این سامانه‌ها با ارائه اینترنت رایگان و همچنین چگونگی جداسازی این شبکه‌ها از یکدیگر، از ابهاماتی است که باید پاسخ داده شود.

درنهایت، بار دیگر بر این موضوع تأکید می‌شود که حفظ امنیت و آرامش در سامانه‌های خدمات حمل‌ونقل هوایی کشور، جزو ارکان اصلی امنیت ملی محسوب می‌شود و به خطر انداختن این امنیت، صرفاً به خاطر ارائه اینترنت رایگان، قطعاً به صلاح نیست. این انتظار از مسئولین امر وجود دارد که تمهیدات لازم امنیتی، پیش از ارائه چنین خدمتی را مدنظر قرار دهند.
 

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.