about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ادغام منابع اطلاعاتی موقعیت یاب جغرافیایی

ارتش آمریکا در حال ادغام منابع اطلاعاتی موقعیت‌یاب جغرافیایی است تا بتواند جعل آن را تشخیص داده، در صورت لزوم از راه‌کاری جایگزین بهره بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) به مکان‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی (PNT) وابسته است و تأثیر ویژه‌ای در جنگ‌های مدرن دارد.

در حال حاضر جعل سیگنال موقعیت‌یاب جغرافیایی، از بزرگ‌ترین تهدید سایبری سامانه‌های مدرن نظامی به شمار می‌آید. این نوع حمله دقت مکان‌یابی و زمانی را در میدان نبرد از بین می‌برد و در نتیجه ممکن است باعث شود که سامانه‌ی سلاح‌ها بلا استفاده شوند.

در تعدادی از گزارش‌های منتشر شده آمده است که تهدید جعل و ایجاد تداخل در موقعیت‌یاب جغرافیایی پس از دخالت نظامی روسیه در اوکراین و حضور سوریه در حال افزایش است.

روسیه دارای تجهیزات الکتریکی مرتبط با ایجاد سیگنال‌های جعلی موقعیت‌یاب جغرافیایی است که تاکنون به دفعات مورد استفاده قرار گرفت. پژوهشگران به واسطه‌ی اطلاعات جمع‌آوری شده توسط ایستگاه بین‌المللی فضایی موفق به شناسایی فناوری جعل موقعیت‌یاب جغرافیایی روسیه شدند که به کمک آن مناطقی در سوریه را کنترل می‌کرد.

بر اساس گزارش جدید منتشر شده از سوی سازمان خصوصی «C4ADS» با تمرکز روی مسائل امنیتی و درگیری، تاکنون 9 هزار 883 مورد از جعل سیگنال موقعیت‌یاب کشف شده است. با توجه به استفاده از فناوری موقعیت‌یاب جغرافیایی در سامانه‌های مسیریابی، شبکه تلفن همراه و بازارهای سهام، سیگنال‌های جعلی از ظرفیت بالقوه‌ای برای ایجاد اختلال گسترده وجود دارد.

با توجه به گزارش خبرگزاری نیروی زمینی امریکا، در حالی که موقعیت‌یاب جغرافیایی همچنان به عنوان یک استاندارد طلایی برای مکان‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی به حساب می‌آید، نیروی زمینی آمریکا به منظور حصول اطمینان از صحت داده‌ها و دقت لازم، رویکردی لایه‌بندی شده را اتخاذ کرده است.

رویکرد مذکور شامل ادغام فناوری‌های فرکانس غیر رادیویی در میدان نبرد می‌شود. برای مثال می‌توان به سامانه‌های ناوبری بر پایه انرژی، ساعت‌های اتمی جایگذاری شده روی تراشه، راه‌کار ارتباطی «Soldier-Worn» یا کیلومتر شمار اشاره کرد.

برای مثال هم‌اکنون نمونه‌های اولیه از حسگرهایی در حال توسعه و آزمایش هستند که روی کفش نصب شده و کوچک‌ترین نرخ تحرک سربازان را ثبت می‌کنند.

نیک کیوتاس (Nick Kioutas)، مدیر برنامه مکان‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی گفت:

حسگر مذکور به یک کیلومتر شمار شباهت دارد. اگر شما بدانید که با سرعت خاصی قدم می‌زنید و به ناگهان سیستم در نمایش مسافت یک کیلومتر به جلو پرید، خواهید فهمید که به شما حمله شده و سیگنال‌ها جعل شده‌اند.

نیروی زمینی همچنین در تلاش است، منابع جایگزینی را از طریق دیگر شبکه‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی، برای داده‌های مکان‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی به دست آورد. به علاوه مقامات برنامه مذکور خواهان استفاده از آنتن‌های ضد جمر هستند که روی خودروهای زرهی نصب می‌شوند.

کیوتاس اشاره کرد:

سیستم‌های ما همه‌ی منابع داده را در یکدیگر ادغام می‌کند تا مشخص شود کدام‌یک از آن‌ها قابل‌اعتمادتر هستند. اگر موقعیت‌یاب جغرافیایی ما جعل شوند ما سامانه ناوبری اینرسی یا لایه‌ای دیگر از سیستم را در نظر می‌گیریم. این تجهیزات یکی از سیگنال‌های جایگزین یاد شده هستند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.