about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ادعای گسترش ویروس کامپیوتری توسط کره شمالی

نام مقصر گسترش ویروس کامپیوتری در سراسر جهان فاش شد.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، پاک جین کوک برنامه نویسی از کره شمالی تحت تحریم وزارت دارایی آمریکا قرار گرفت. همچنین شرکت Chosun Expo Joint Venture که کوک در آنجا کار می کرد نیز تحریم شده است.

مطابق با اطلاعات دولت آمریکا، پاک جین کوک ویروس WannaCry را در سال 2017 در سراسر جهان گسترش داد و مسئول حمله سایبری به «سونی» در سال 2014 شد.

همچنین وزارت دارایی آمریکا ادعا کرد که این شخص و شرکت ذکر شده با دولت کره شمالی ارتباط دارند و در تهاجمات سایبری دست داشته اند.

در ماه می 2017، ویروس WannaCry در سراسر جهان گسترش یافت. این ویروس تمام اطلاعات موجود در کامپیوترها را رمزنگاری کرده و درخواست باج و تهدید به نابودی اطلاعات می کرد.

طی چند روز جنایتکاران سایبری به کامپیوترها در 150 کشور جهان حمله کردند که ضرر وارده در حدود یک میلیارد دلار برآورد شد.

تازه ترین ها
حمایت
1405/06/22 - 11:19- اروپا

حمایت مجلس اعیان بریتانیا از استراتژی دارایی‌های دیجیتال

مجلس اعیان بریتانیا از اصلاحیه مربوط به استراتژی دارایی‌های دیجیتال حمایت کرد.

ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.

کره‌شمالی
1405/06/22 - 10:37- جرم سایبری

کره‌شمالی و نفوذ به شرکت‌های آمریکا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.