about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر دفاع لیتوانی مدعی شد هکرهای خارجی وزارت خارجه این کشور را هک کرده‌اند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر دفاع لیتوانی مدعی شد حمله سایبری به وزارت خارجه این کشور توسط هکرهای مرتبط با روسیه انجام شده است. 

آرویداس آنوساوسکاس (Arvydas Anusauskas)، وزیر دفاع این کشور اظهار داشت:

تا جایی که مرکز ملی امنیت سایبری وزارت دفاع ملی اطلاع دارد، یک حمله سایبری به وزارت امور خارجه در نوامبر سال گذشته رخ داده است. دیروز نیز حمله سایبری انجام شده، اما موفق نبوده است. آن گروه‌های برنامه‌نویسی که در منطقه ما فعالیت می‌کنند حملات سایبری انجام می‌دهند، پایگاه داده‌ها را هک می‌کنند، آن‌ها معمولاً با سرویس‌های اطلاعاتی روسیه در ارتباط هستند.

پورتال خبری دلفی (Delfi) لیتوانی گزارش داده است افرادی ناشناس وزارت امور خارجه لیتوانی را هدف قرار داده و مکاتبات این وزارتخانه با سفارتخانه‌های جمهوری بالتیک در خارج از کشور را سرقت کرده‌اند. 

برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند در شبکه‌های اجتماعی، پیشنهاداتی برای خرید اسناد محرمانه وزارت خارجه لیتوانی منتشر شده که حدودا 500 هزار نامه برآورد شده است. 

رئیس‌جمهور لیتوانی گفته است وزارتخانه تلاش برای حمله سایبری اطلاعاتی را ثبت کرده و در مورد آن به مراجع مربوطه اطلاع‌رسانی کرده است. شواهد نشان می‌دهد برخی اطلاعات محرمانه فاش شده است. 

مقامات این کشور ضمن اشاره به افزایش حملات سایبری به وزارت خارجه هدف هکرها را بی‌اعتبار کردن دولت لیتوانی و سیاست‌های آن برشمرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.