about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

برخی مقامات آمریکایی مدعی هستند هکرهای فعال در روسیه بدافزارهای خود را به شکل خاصی طراحی می‌کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برخی مقامات پنتاگون مدعی هستند هکرهای فعال در روسیه قابلیت‌هایی به کدهای برنامه‌های مخرب باج افزاری اضافه کرده‌اند که امکان می‌دهند از آلوده شدن رایانه‌هایی که زبان پیش‌فرض آن‌ها روسی است، جلوگیری شود. 

میک اویانگ، معاون اول دستیار وزیر دفاع آمریکا در سیاست‌های فضای سایبری در جلسه کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا دراین‌باره اعلام کرد: 

گاهی اوقات مرز میان کشورها و مجرمان از بین رفته است. ما شاهد هستیم که برخی دولت‌ها به هکرهای اجیرشده اجازه می‌دهند به خاطر منافع شخصی با جرائم سایبری درآمد کسب کنند، این با رفتار کشورهای مسئول در حوزه سایبری مغایرت دارد. مخالفان ما جو مساعدی برای گروه‌هایی ایجاد می‌کنند که به باج‌خواهی مشغول‌اند و به آن‌ها اجازه می‌دهند داخل مرزهای خود فعالیت کرده و از پیگرد خود را مخفی سازند تا زمانی که آن‌ها از حمله به سیستم‌های دولتی و تجاری کشور میزبان اجتناب ورزند.  

بنا به ادعای میک، گاهی اوقات شواهد در کد ویروس باج افزار وجود دارد، زیرا گروه‌های فعال در روسیه برنامه مخرب را به‌گونه‌ای طراحی می‌کنند تا از آلوده شدن رایانه‌هایی که زبان پیش‌فرض آن‌ها روسی است جلوگیری کنند. ایالات‌متحده از كشورهای مسئول می‌خواهد تا در مورد مجرمانی كه از خاک آن‌ها فعالیت‌های باج افزاری انجام می‌دهند اقدامات لازم را انجام دهند.  

پیش‌ازاین الکساندر بورتنیکوف، رئیس سازمان «FSB» روسیه با اشاره به اینکه این کشور آماده همکاری با ایالات‌متحده آمریکا در زمینه شناسایی اپراتورهای باج افزاری است اعلام کرده بود گسترش و تقویت روابط میان ساختارهای تروریستی بین‌المللی در جامعه هکری و تلاش آن‌ها برای تشدید فعالیت در فضای سایبری تهدید قابل‌توجهی بوده و این احتمال وجود دارد که تروریست‌ها حملات سایبری به بخش‌های زیربنایی اطلاعاتی و حساس انجام دهند. اما در این میان، پیچیدگی شناسایی به‌موقع منابع واقعی حمله و احتمال ایجاد مناقشات تند بین‌المللی یکی از مهم‌ترین چالش‌ها و خطرات در این حوزه است. 

منبع:

تازه ترین ها
شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.