about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، روسیه و رژیم صهیونیستی برای مبارزه با فعالیت گروه‌های افراطی در فضای سایبر با یکدیگر همکاری خواهند کرد. برنامه‌ی آن‌ها علاوه بر این مبارزه، تقویت همکاری‌ها در حوزه‌ی امنیت فناوری اطلاعات است. آن‌ها مدعی هستند که این اقدامات برای مبارزه با تهدیدات داعش در فضای سایبری است.
نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، ایهود باراک (Ehud Barak)، در این راستا در بیانی-البته اغراق‌آمیز- ادعا کرد که تروریست‌های سایبری از پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین ابزار برای هک کردن استفاده می‌کنند که به هکرها امکان حمله به بخش تجاری و زیرساخت‌های دولتی را می‌دهد. همچنین وی افزود که ظرفیت‌ها سایبری این گروه‌ها از برخی شرکت‌های امنیت فناوری اطلاعات و سازمان‌های دولتی بیشتر است. ناگفته نماند که غربی‌ها به‌ویژه آمریکا و اسرائیل هرگاه از تروریست سایبری سخن می‌گویند، کشور ایران را نیز در نظر دارند؛ زیرا آن‌ها معتقد هستند که ایران به زیرساخت‌ها و سامانه‌های کشورها حمله می‌کند.
به‌علاوه ایلیا ساچکوف (Ilya Sachkov)، مدیر اجرائی شرکت گروپ آی بی (Group-IB)، از شرکت‌های امنیت فناوری اطلاعات روسیه گفت: «تعداد حملات داعش به منابع وبگاه‌های روسی و اسرائیلی در ماه‌های اخیر افزایش‌ یافته است. حدود هزار حمله به روسیه از سال جاری صورت گرفته و این حملات به شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی روسیه بوده است.»
نکته‌ی دیگر این است که روسیه و اسرائیل به دنبال گسترش قدرت امنیت سایبر و فناوری اطلاعات خود هستند و ادعا می‌کنند که قصد دارند تا با اقدامات سازمان‌های انتظامی، فعالیت‌های مشکوک تروریست‌های سایبری را متوقف کنند. اخیراً نیز اسرائیل و آمریکا با یکدیگر تفاهم‌نامه همکاری سایبری امضا کردند.
البته لازم به ذکر است که روسیه از کشورهایی است که چندی پیش نیز به حمایت از داعش برای حمله به شبکه‌ی تلویزیون فرانسه و حمایت از این گروهک در فضای سایبر متهم شد.

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.