about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناسان معتقدند که چین عملیات سایبری گسترده‌ای را علیه اوکراین انجام داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس گزارش‌های اطلاعاتی بریتانیا، به دست آمده به‌وسیله روزنامه تایمز، چین قبل از شروع جنگ روسیه و اوکراین، عملیات سایبری گسترده‌ای را علیه ارتش اوکراین و تأسیسات هسته‌ای این کشور آغاز کرد.

طبق ادعای گزارش‌های بریتانیا، که به‌وسیله سرویس امنیت ملی اوکراین (SBU) پشتیبانی می‌شود، چین هزاران حمله سایبری و تلاش‌های هکری را در سایت‌های رسمی دولت اوکراین هماهنگ کرده است.

در بیانیه منتشر شده از سوی سرویس امنیت ملی اوکراین آمده است که برخی سایت‌های مورد هدف شامل بیش از 600 وب‌سایت متعلق به وزارت دفاع کیِف هستند.

سرویس امنیت ملی اوکراین بیشتر مدعی شد که هدف چین از این حملات سایبری، سرقت داده‌ها و کشف راه‌هایی برای نفوذ به زیرساخت‌های دفاعی و غیرنظامی اوکراین بوده است.

کارشناسان ادعا کرده‌اند که این حملات، که قبل از پایان بازی‌های المپیک زمستانی در پکن آغاز شده بودند، در 23 فوریه امسال به اوج خود رسیدند و نیروهای روسی 24 ساعت بعد به اوکراین حمله کردند.

سرویس امنیت ملی اوکراین اعلام کرد که باتوجه به ابزارها و روش‌های مشخص مورد استفاده واحدهای سایبری ارتش چین، از نسبت دادن این حملات به پکن مطمئن است.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC) در واکنش به ادعاهای سرویس امنیت ملی اوکراین به تایمز گفت که در حال بررسی این اتهامات با شرکای بین‌المللی است.

در این گزارش همچنین آمده است که گزارش‌های اطلاعاتی ایالات متحده نشان می‌دهد که اطلاعات جمع‌آوری شده به‌وسیله اطلاعات بریتانیا و اوکراین دقیق هستند.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.