ادعای عملیات روانی ایران و روسیه در توییتر
به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ توییتر روز چهارشنبه هفدهم سپتامبر مجموعه ای در حدود ۱۰ میلیون توییت را که به گفته این شبکه اجتماعی میتوانند به صورت بالقوه محصول عملیات سایبری مورد حمایت دولتهای روسیه و ایران باشد، منتشر کرد.
توییتر مدعی شد که ۳ هزار و ۸۴۱ حساب کاربری مرتبط با «آژانس تحقیقات اینترنتی» را که در سن پترزبورگ روسیه مستقر است، شناسایی کرده است.
رابرت مولر بازپرس ویژه پرونده تحقیقات مربوط به دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، این شرکت را به تلاش برای دخالت در انتخابات متهم و علیه آن اعلام جرم کرده است.
همچنین توییتر مدعی شده که ۷۷۰ حساب کاربری دیگر نیز شناسایی شدهاند که با ایران مرتبط هستند.
شرکت توییتر میگوید این حساب های کاربری، تا پیش از آن که شناسایی و غیرفعال شوند، در مجموع بیش از ۱۰ میلیون توییت و ۲ میلیون عکس و ویدئو در این شبکه اجتماعی شناخته شده منتشر کرده اند.
توییتر طی اطلاعیه ای مدعی شد که توییت های یاد شده را با این هدف در دسترس عموم قرار میدهیم تا به تحقیقات کارشناسان و پژوهشگران در سراسر جهان در مورد اینگونه رفتارها و عملیات روانی برخی کشورها، کمک کند.
توییتر قبلا هم به صورت علنی گفته بود که معتقد است برخی توییت ها کار برخی کشورهای خارجی هستند تا با انتشار اخبار نادرست، افکار عمومی کشور هدف را منحرف کرده و به اهداف خود برسند.
مقامات این شبکه اجتماعی مدعی شدند، انتشار مجموعه ای از ۱۰ میلیون توییت، به پژوهشگران و کارشناسان این حوزه کمک میکند، بیش از پیش با ماهیت اقدامات روسیه و ایران – به ویژه از حدود دو سال پیش تا کنون – آشنا شوند