about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت اسرائیلی ClearSky مدعی است که گروه هکری وابسته به دولت کره شمالی، مسئول حملات سایبری به صرافی های ارز دیجیتال می باشد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت اسرائیلی ClearSky مدعی است که هکرهای دولتی وابسته به کره شمالی، مسئول حمله به صرافی های ارز دیجیتال در 3 سال اخیر هستند.

این شرکت امنیت سایبری بر این باور است که به احتمال زیاد گروه لازاروس یا APT38 توانسته است در کمپین سایبری به نام " CryptoCore " صرافی های ارز دیجیتال موجود در اسرائیل، ژاپن، اروپا و آمریکا را مورد هدف قرار دهد.

طبق گزارش این شرکت، میلیون ها دلار ارز مجازی در این حملات به سرقت رفته است. 

CleaSky ادعا کرد:

از زمان شروع فعالیت های گروه لازاروس در سال 2009، این گروه توانسته است با استفاده از قابلیت های سایبری خود، کمپین های جاسوسی و سرقت ارز دیجیتال زیادی را علیه زیرساخت های حیاتی و مهم ترتیب دهد. این گروه در سال های اخیر توانسته است صنایع دفاعی و هوا فضا را نیز مورد هدف قرار دهد. 

گفته می شود این گروه توانسته است حدود 200 میلیون دلار را به سرقت ببرد. طبق گزارشات، ابعاد این حملات به طور فزاینده ای در حال رشد است.

 طبق ادعای clearSky آن ها توانسته اند با بررسی کمپین های پیشین گروه لازاروس و بدافزارهای مورد استفاده آن ها، این کمپین را نیز به گروه مذکور ارتباط دهند.

ClearSky گفت:

گروه لازاروس تا به حال توانسته است سازمان ها و شرکت های زیادی در سرتاسر دنیا را مورد هدف قرار دهد. ما پیش از این نمی دانستیم که لازروس اسرائیل را نیز مورد هدف قرار می دهد.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.