about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس مایکروسافت در مورد عامل حمله سایبری به سولار ویندز ادعای جدیدی مطرح کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات شرکت مایکروسافت مدعی شدند در حمله سایبری مارس 2020 علیه نهادهای دولتی آمریکا و شرکت‌های خصوصی با استفاده از نرم‌افزار «Orion» سولار ویندز احتمالا سرویس اطلاعات روسیه دست داشته است. 

برد اسمیت (Brad Smith)، رئیس مایکروسافت در جلسه استماع کمیتۀ اطلاعاتی سنا در این خصوص اعلام کرد در حال حاضر شواهدی در اختیار دارند که نشان می‌دهند حمله از سوی سرویس اطلاعات روسیه انجام شده است. 

کوین ماندیا (Kevin Mandia)، رئیس فایر‌آی نیز در این جلسه ادعا کرده ابزارهای مورد استفاده در این هک شبیه ابزارهای هکرهای چین، کره شمالی یا ایران نیستند، بلکه به ابزارهای هکری روسیه شباهت دارند. 

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Crowdstrike» در این خصوص گفته‌اند:

ما می‌دانیم که دولت ایالات‌متحده تأیید کرده این تهدید به‌احتمال‌قوی خاستگاه روسی داشته، اما ما در حال حاضر نمی‌توانیم این نتایج را تأیید کنیم، اطلاعاتی نیز در اختیار نداریم آن‌ها را رد کنیم. 

کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی برخلاف مایکروسافت و فایرآی با استناد به شباهت‌های میان کدهای بدافزارهای «Sunburst» و «Kazuar» استفاده از پرچم‌های دروغین در این حمله را محتمل می‌دانند.

آن‌ها معتقدند حمله به زنجیره تأمین یکی از پیچیده‌ترین حملات بوده و طی سال‌های گذشته از سوی گروه‌های مختلف هکری انجام‌شده است.

کسپرسکی در تحقیقات اخیر خود ادعای پیشین مایکروسافت در مورد بدافزار «OlympicDestroyer» را نیز رد کرده است. 

کارشناسان مایکروسافت گروه فنسی بیر را متهم به حمله سایبری علیه سازمان‌های ورزشی و مبارزه با دوپینگ با بدافزار مذکور کرده بودند. 

محققان کسپرسکی استفاده از پرچم‌های گمراه‌کننده در این حمله را نیز تأیید کرده و برخلاف مایکروسافت عامل حمله را یک گروه هکری دیگری معرفی کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.