about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مقامات بریتانیا ادعا کردند که هکرهای ایرانی اطلاعات حساس و مهمی مربوط به انرژی هسته‌ای و امنیت سایبری این کشور را سرقت کرده‌اند. همچنین مدعی شدند این اطلاعات از دانشگاه‌های این کشور سرقت شده است.

محققان امنیت سایبری مدعی شدند هکرهای ایرانی برخی دانشگاه‌های بزرگ و مهم انگلیس مانند آکسفورد (Oxford)، کمبریج (Cambridge) و ادینبورگ (Edinburgh) را هدف قرار داده و پس از سرقت اطلاعات، داده‌ها را برای فروش روی وبگاه‌های ایرانی قرار داده‌اند.

در آینده ای نزدیک، دور جدیدی از تحریم های آمریکا علیه ایران اعمال خواهد شد که نوامبر تاریخ شروع این تحریم ها اعلام شده است.

کارشناسان غربی مدعی شدند که پس از انتشار خبر هک برخی دانشگاه ها توسط روزنامه تلگراف، ترامپ ابراز نگرانی کرد و موجب شد که سرقت اطلاعات و تحریم های ایالات متحده در یک زمان رخ دهد و موجب منزوی شدن ایران شود.

در جریان این حمله سایبری رئیس اداره امنیت اطلاعات در دانشگاه ادینبورگ «Alistair Fenemore»، مدعی شد که هکر ها تلاش کردند با سرقت نام های کاربری و گذرواژگان صفحات ورود جعلی ایجاد نماییند تا با به دام انداختن قربانیان اطلاعات بیشتری را سرقت کنند.

افسر سابق «MI5» و «GCHQ»، آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

در ماه اوت کارشناسان امنیت سایبری در شرکت «Secureworka» مدعی شدند که هکرهای وابسته به دولت ایران، دانشگاه ها، موسسات علمی و برخی کمپین ها را هک کرده و اطلاعات آنها را سرقت کرده اند.

کارشناسان امنیت سایبری مدعی هستند که اطلاعات سرقت شده از طریق یک پیام رمزنگاری شده در «WhatsApp» و « Telegram» برای فروش گذاشته شده و این پیام رسان ها از طریق یک شماره تلفن همراه مربوط به ایران فعالیت می کنند.

شش ماه پیش وزارت دادگستری آمریکا طی گزارشی مدعی شد که هکرهای ایرانی تعداد زیادی از دانشگاه های سراسر جهان را هک کرده است. که در این راستا یکصد و چهل دانشگاه، سی شرکت و 5 سازمان دولتی هدف تهاجم سایبری قرار گرفتند و اطلاعات انها سرقت شده است. همچنین این هکرها اطلاعات، مقالات و پایان نامه های مربوط به 8 هزار نفر از اساتید این دانشگاه ها را سرقت کردند.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.