about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای روس‌ها درباره جاسوسی از طریق ذهن

در ادامه مقاله «ابر سربازان جنگ‌های آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» را موردبررسی قرار می‌دهیم.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ انتشار مقاله‌ای در مورداستفاده ارتش روسیه از روش‌های فراروان‌شناسی (پاراسایکولوژی) برای برقراری ارتباط به دلفین‌ها، از کار انداختن سیستم‌های کامپیوتری و حتی جاسوسی از داده‌های محرمانه واکنش‌های زیادی را برانگیخته است.

نشریه وزارت دفاع روسیه که «آرمیسکی سبورنیک» نام دارد، حاوی مقاله‌ای با عنوان «ابر سربازان جنگ‌های آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» است. وی در این مقاله جنجالی به معرفی قابلیت‌های عجیب‌وغریب برخی سربازان روس پرداخته که ظاهراً زمانی توسط کشیش‌های بابلی مورداستفاده قرار می‌گرفتند.

به گفته پوروسکوف، نیروی‌های ویژه روس از طریق کار با دلفین‌ها با این قدرت دسته یافته و تا جایی پیشرفته‌اند که از طریق ارتباط ذهنی یا همان تله پاتی به دلفین‌ها دستور می‌دهند. 

سپس مشخص‌شده که این تکنیک‌های فراروان‌شناسی نه تنها در مورد انسان‌ها بلکه حتی در رابطه با فناوری‌ها نیز قابل‌استفاده است و درنتیجه روس‌ها طی جنگ چچن از آن بهره برده‌اند. پوروسکوف مدعی است که ابر سربازان با قدرت فکر قادر به از کار انداختن برنامه‌های کامپیوتری، به آتش کشیدن مواد، شنود مکالمات و مختل کردن سیگنال‌های رادیویی و تلویزیونی هستند.

بر اساس این مقاله آزمایشات موفقی دراین‌باره انجام‌شده که شامل مطالعه اسناد حفاظت‌شده (حتی به زبان‌های غیر روسی)، شناسایی اعضای گروه‌های تروریستی و تشخیص افراد با پتانسیل پیوستن به این گروه‌ها می‌شود.

شاید ادعاهای پوروسکوف عجیب به نظر برسد اما روسیه و آمریکا قبلاً مطالعات زیادی را در مورد مفاهیم فراروان‌شناسی و استفاده از دلفین‌ها در عملیات نظامی صورت داده‌اند. بااین‌حال هیچ‌یک از این دو کشور مدعی موفقیت‌های این‌چنین نشده‌اند.

ادعاهایی نظیر از کار انداختن اپلیکیشین یا ایجاد آتش باقدرت فکر واکنش‌های تمسخرآمیزی را بین مخاطبان در پی داشته است. کمیسیون ضد شبه علم آکادمی علوم روسیه هم در پاسخ به این مقاله فراروان‌شناسی را شبیه داستان پریان خوانده و تله پاتی را نیز ازنظر علمی مردود دانسته است.

تازه ترین ها
همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.

حمله
1403/10/24 - 07:44- جرم سایبری

حمله مجدد هکرهای روسی به زیرساخت‌های ایتالیا

پس از بازدید زلنسکی از ایتالیا، هکرهای طرفدار روسیه موسوم به «NONAME057» دوباره ایتالیا را هدف قرار دادند.