ادعای روسها درباره جاسوسی از طریق ذهن
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ انتشار مقالهای در مورداستفاده ارتش روسیه از روشهای فراروانشناسی (پاراسایکولوژی) برای برقراری ارتباط به دلفینها، از کار انداختن سیستمهای کامپیوتری و حتی جاسوسی از دادههای محرمانه واکنشهای زیادی را برانگیخته است.
نشریه وزارت دفاع روسیه که «آرمیسکی سبورنیک» نام دارد، حاوی مقالهای با عنوان «ابر سربازان جنگهای آینده» به قلم سرهنگ بازنشسته «نیکلای پوروسکوف» است. وی در این مقاله جنجالی به معرفی قابلیتهای عجیبوغریب برخی سربازان روس پرداخته که ظاهراً زمانی توسط کشیشهای بابلی مورداستفاده قرار میگرفتند.
به گفته پوروسکوف، نیرویهای ویژه روس از طریق کار با دلفینها با این قدرت دسته یافته و تا جایی پیشرفتهاند که از طریق ارتباط ذهنی یا همان تله پاتی به دلفینها دستور میدهند.
سپس مشخصشده که این تکنیکهای فراروانشناسی نه تنها در مورد انسانها بلکه حتی در رابطه با فناوریها نیز قابلاستفاده است و درنتیجه روسها طی جنگ چچن از آن بهره بردهاند. پوروسکوف مدعی است که ابر سربازان با قدرت فکر قادر به از کار انداختن برنامههای کامپیوتری، به آتش کشیدن مواد، شنود مکالمات و مختل کردن سیگنالهای رادیویی و تلویزیونی هستند.
بر اساس این مقاله آزمایشات موفقی دراینباره انجامشده که شامل مطالعه اسناد حفاظتشده (حتی به زبانهای غیر روسی)، شناسایی اعضای گروههای تروریستی و تشخیص افراد با پتانسیل پیوستن به این گروهها میشود.
شاید ادعاهای پوروسکوف عجیب به نظر برسد اما روسیه و آمریکا قبلاً مطالعات زیادی را در مورد مفاهیم فراروانشناسی و استفاده از دلفینها در عملیات نظامی صورت دادهاند. بااینحال هیچیک از این دو کشور مدعی موفقیتهای اینچنین نشدهاند.
ادعاهایی نظیر از کار انداختن اپلیکیشین یا ایجاد آتش باقدرت فکر واکنشهای تمسخرآمیزی را بین مخاطبان در پی داشته است. کمیسیون ضد شبه علم آکادمی علوم روسیه هم در پاسخ به این مقاله فراروانشناسی را شبیه داستان پریان خوانده و تله پاتی را نیز ازنظر علمی مردود دانسته است.