about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌بی‌سی (CNBC) آمریکا با استناد به گزارش‌های شرکتی به نام «Q6» مدعی شد یک گروه هکری روس به نام «All World Cards» بخشی از داده‌های بیش از یک میلیون کارت اعتباری را در دارک نت منتشر کرده است. 

محققان شرکت مذکور اعلام کرده‌اند اعلان «All World Cards» مبنی بر دسترسی جزئی به پایگاه داده را در یک فروم هکری شناسایی کرده‌اند. 

خبرنگاران سی‌ان‌بی‌سی گزارش داده‌اند که گروه مذکور به‌تازگی تشکیل شده و بانک‌ها به‌زودی پیامدهای این اقدام هکرها را احساس خواهند کرد.

آن‌ها مدعی هستند هکرها اطلاعات بیش از یک میلیون کارت اعتباری شهروندان آمریکایی و دیگر کشورها را در اختیار دارند و با انتشار بخشی از آن‌ها به دنبال جذب مشتری هستند. 

تازه ترین ها
تلاش
1403/12/06 - 20:53- آمریکا

تلاش آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته برای جلوگیری از فجایع سایبری

آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته در تلاش است تا ابزارهای پیشرفته امنیت سایبری خود را به وزارت دفاع آمریکا معرفی کند و از وقوع حملات و حوادث سایبری پیشگیری کند.

سود
1403/12/06 - 20:34- جرم سایبری

سود هزار دلاری هکرها از هر حمله به داده‌های بهداشتی

با اینکه اخبار مربوط به سرقت میلیون‌ها کارت اعتباری که به‌صورت رایگان در دارک وب منتشر می‌شوند، تیتر اول رسانه‌ها را به خود اختصاص می‌دهند، اما نباید فریب خورد که هک اطلاعات پزشکی منبع واقعی درآمد برای مجرمان سایبری است.

افتتاح
1403/12/06 - 20:22- آمریکا

افتتاح مرکز عملیات سیستم‌های تفنگداران دریایی آمریکا

گروه عملیات سایبری تفنگداران دریایی در تاریخ ۵ فوریه ۲۰۲۵ مراسم افتتاحیه‌ای برای تکمیل و بهره‌برداری از مرکز به‌روز شده عملیات شبکه و عملیات سیستم‌های خود برگزار کرد.