about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک هکر ادعا کرد که در آخرین حمله سایبری به پلیس اندونزی، اطلاعات هزاران افسر پلیس را سرقت کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ پلیس اندونزی در حال بررسی ادعاهای هکری است که ظاهراً اطلاعات شخصی هزاران افسر پلیس را سرقت کرده است؛ به گفته کارشناسان، این آخرین حمله از سیل حملات سایبری است که آسیب‌پذیری‌های دیجیتالی این کشور را برجسته کرده است.

به گزارش رسانه‌های محلی اندونزی، هکری که گفته می‌شود اهل برزیل است، با استفاده از یک دسته توییتر که اکنون تعلیق شده ادعا کرده که با نفوذ به سرور پلیس ملی اندونزی، اطلاعات 28 هزار افسر را به دست آورده است. این هکر مدعی شد که اطلاعات به خطر افتاده شامل نام، آدرس خانه، ایمیل، شماره تلفن و گروه‌های خونی است.

دِدی پراستیو (Dedi Prasetyo)، سخنگوی پلیس اندونزی، بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت :

«اکنون ما در حال رسیدگی این پرونده هستیم و موضوع به‌وسیله واحد جرایم سایبری بررسی می‌شود.»

این حادثه به دنبال حمله‌ای رخ داد که ظاهراً ماه گذشته همان هکر به آژانس رمزگذاری و سایبری اندونزی (BSSN) انجام داده بود. آژانس رمزگذاری و سایبری اندونزی در مورد نقض‌های اخیر داده واکنشی نشان نداده است.

کارشناسان معتقدند که هک‌ها، آسیب‌پذیری‌های امنیتی دیجیتال را در آژانس‌های دولتی در اندونزی، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازارهای آنلاین جهان، برجسته کرده است.

در ماه اوت سال جاری، نقصی در برنامه کووید-19وزارت بهداشت اندونزی، اطلاعات شخصی و وضعیت سلامت 1.3 میلیون نفر را فاش کرد. در همان هفته گواهی واکسن رئیس جمهور این کشور نیز لو رفت.

یک ماه بعد، پلیس اندونزی تأیید کرد که در حال بررسی هک روی سازمان اطلاعات این کشور و 10 وزارتخانه دولتی به‌وسیله گروه هکری موسوم به موستانگ پاندا (Mustang Panda) است.

براساس داده‌های آژانس سایبری ملی اندونزی، این کشور شاهد افزایش حملات سایبری بوده و 888 میلیون حمله سایبری از ژانویه تا اوت امسال ثبت شده است.

وحیودی جَفر (Wahyudi Djafar)، مدیر اجرایی مؤسسه غیردولتی محلی دفاع و تحقیقات سیاسی، خواستار شفافیت بیشتر در مورد تحقیقات نقض داده‌ها در اندونزی شد.

وی خاطرنشان کرد :

«چالش این است که هر بار که نقض داده‌ای رخ می‌دهد که نهادهای عمومی را درگیر می‌کند، فرآیند تحقیقی که با مسئولیت‌پذیری انجام شود، وجود نداشته است.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1405/06/03 - 13:44- آمریکا

آمریکا تهدیدها علیه دارایی‌های دیجیتال ایران را تشدید کرد

ایالات متحده در کمپین جدید تحریم‌های ایران، دارایی‌های دیجیتال را هدف قرار داد.

قرارداد
1405/06/03 - 13:05- اروپا

قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی بین بریتانیا و اوکراین

بریتانیا و اوکراین قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی مرتبط با فناوری میدان نبرد را امضا کردند.

رونق
1405/06/03 - 12:23- هوش مصنوعي

رونق بازار کار هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور ۲۰۰۰ فرصت شغلی و آموزشی در حوزه هوش مصنوعی را فراهم کرد.