about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان گزارش دادند که هکرهای مورد حمایت چین حملات سایبری به سیستم شبکه برق هند در نزدیکی لاداخ را انجام دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ «Recorded Future»، شرکت اطلاعات تهدید امنیت سایبری مدعی شد که هکرهای دولتی تحت حمایت چین در ماه‌های اخیر به سیستم شبکه برق هند در نزدیکی لاداخ (Ladakh) حمله کرده‌اند.

به گزارش بلومبرگ (Bloomberg)، براساس گزارش منتشر شده به‌وسیله Recorded Future، این حملات بخشی از نبرد جاسوسی سایبری چین علیه هند است.

در ادامه این گزارش آمده است که حداقل 7 مرکز توزیع بار واقع در نزدیکی مرز هند و چین در لاداخ چندین ماه است که تحت نظارت چین قرار دارند.

این شرکت امنیت سایبری اظهار داشت :

«در ماه‌های اخیر، ما شاهد نفوذهای احتمالی شبکه‌ای بودیم که حداقل 7 مرکز ارسال بار دولتی هند (SLDC) را هدف قرار می‌دادند که مسئول انجام عملیات سریع برای کنترل شبکه و ارسال برق در ایالت‌های مربوطه بودند. Recorded Future در گزارش خود گفته که این هدف‌گیری از نظر جغرافیایی متمرکز شده و مراکز شناسایی شده در شمال هند و در مجاورت مرز مورد مناقشه هند و چین در لاداخ واقع شده‌اند. دولت هند قبل از انتشار گزارش، درخصوص یافته‌های ما مطلع شده است.»

شرکت در گزارش خود خاطرنشان کرد که یکی از گروه‌های هک به نام «RedEcho»، که قبلا یکی از مراکز ارسال بار را هدف قرار داده بود، با یک گروه هکری که ایالات متحده با دولت چین مرتبط کرده، همپوشانی قوی دارد.

Recorded Future اعلام کرد :

«هدف‌گیری طولانی مدت دارایی‌های شبکه برق هند به‌وسیله گروه‌های مرتبط با دولت چین فرصت‌های محدودی برای جاسوسی اقتصادی یا جمع‌آوری اطلاعات سنتی ارائه می‌دهد. ما معتقدیم که به احتمال زیاد در نظر گرفته شده تا جمع‌آوری اطلاعات پیرامون زیرساخت‌های حیاتی یا موقعیت‌یابی اولیه برای فعالیت‌های آتی را امکان‌پذیر سازد.»

کارشناسان معتقدند که نگرانی‌هایی در تشکیلات هند در مورد توانایی دولت چین برای به راه انداختن یک جنگ سایبری وجود دارد.

این موضوع بارها به‌وسیله بیپین راوات (Bipin Rawat)، رئیس سابق ستاد دفاع هند تأکید شد که به شکاف‌های بین کشورها در زمینه فناوری اشاره کرد و افزود که هند در حال جبران است.

وی در ماهآوریل سال گذشته گفت :

«ما می‌دانیم که چین قادر به انجام حملات سایبری علیه ما است و می‌تواند تعداد زیادی از سیستم‌های ما را مختل کند. ما تلاش می‌کنیم سیستمی ایجاد کنیم که دفاع سایبری را تضمین کند. هدف ایجاد فایروال‌هایی برای مقابله با حملات سایبری بوده و این موضوع به صورت جدی در حال رسیدگی است.»

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.